Jubah Fishtail Color Block IN STOCK

Assalamualaikum.

Hai readers. Apa khabar pagi nie? Raihan dah lama tak update sejak malam merdeka hari tuh. Maaf ya raihan sibuk dengan bisnes. Kadang-kadang je raihan dapat jenguk blog dan komen. Insha Allah ada masa raihan join segmen dan giveaway korang ye. Btw raihan ade sponsor satu GA tapi raihan tak ingat lah yang mana satu.

Harap penganjur GA tersebut dapat contact raihan bila dah ade pemenangnya ya. Sebab raihan seriously tak perasan komen2 blog nie. Kalau boleh contact dekat page atau twitter ye. Good luck juga bg yang bakal join sebab GA tuh mula 15 Sept nanti.

Kat bawah nie stock baru Rayz Shoppe, korang singgah lah ke page bisnes raihan nie ye. Mana tau ade yang berkenan.






Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

Nak dapat 31sen bila orang tengok link kita

Assalamualaikum.

Salam Merdeka Raya buat semua rakyat Malaysia. Bersyukur lah kita dapat menikmati kesenangan hari ini. Raihan nak share something yang kita boleh dapat 31sen setiap kali unique visit klik link kita. Ahha tak tahu caranya?

Sekarang lah masa nya, NO TIME TO WAIT. Korang sign in 8share korang then share cepat2, masa sangat terhad tau sebab 8share cuma bagi tempoh SEHARIAN SUNTUK bermula 0000 sehingga 23.59 malam.

Dah tuh apa tunggu lagi? Dah sign in belum? Kalau belum ada 8share. Sign up kat sini >> Nak dapat duit mudah. CEPAT CEPAT. Hewhew. Lepas tuh korang tolong lah klik raihan punya link jugak ye. Nanti raihan klik link korang balik, JANJI TAK KELENTONG. Huhuhuhu. Drop link korang kat komen, raihan akan klik nanti.


Link raihan,

http://bit.ly/18qo5Rx
http://bit.ly/18qplUS
http://bit.ly/1a5ZfNR
http://fuelmyhunger.com/share/my/3366/4118714

http://bit.ly/1a62nJo
http://bit.ly/1a62wwl
http://bit.ly/18qsJPD
http://bit.ly/18qsUdy
http://bit.ly/18qsYtU
http://bit.ly/128nQO5

p/s: tunggu sampai habis loading ye.






Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

5 Produk Komestic Yang Berbahaya

Assalamualaikum

Hai readers! Hope uolss sihat sejahtera dibawah lindungan keberkatan Maha Esa. Raihan nak share satu berita yang mana mungkin ada yang dah tahu. Raihan memang lambat sikit bab-bab berita nie. Tambahan pula tentang produk kecantikan nie, selalunya orang promote barulah raihan akan aware atau alert dengan produk-produk cenggini.

Tadi kawan kat facebook share tentang satu masalah yang dihadapinya setelah menggunakan produk berbahaya tuh. So, raihan nak kongsi lah apa yang raihan google agar uolls boleh ambil langkah berjaga-jaga.

Berikut adalah petikan dari Astro Awani :

Pengarah Kanan Perkhidmatan Farmasi kementerian berkenaan, Datuk Eisah A.Rahman berkata produk tersebut ialah Cellnex Anti-Sensitive Essence Treatment (betamethasone), Natural 99 Night Cream, Natural 99 Day Cream, SF Beauty Night Cream (Facial) dan SF Beauty Day Cream (Facial), kesemua mengandungi merkuri.
Dan nie pula adalah dari MyNewsHub :

Long-term use of betamethasone without professional health guidance would lead to thinning of the facial skin, cause irritation, cracks, pimples and pigmentation and detrimental to the blood circulation system.

Mengikut apa yang kawan raihan share, dia guna SF Beauty dan mengalami masalah muka sampai kena jumpa doktor. Malah terpaksa berhabis ribuan utk proses pemulihan. Raihan pon pernah dengar seorang kawan yg menggunakan produk nie. Tapi hasilnya memang mengkagumkan. Cantik, flawless gitu. Tapi kita kena beringat, kesan dan padahnya mungkin bukan sekarang. Nanti dah tua baru nampak kesannya tau. Hah jangan menyesal pula kemudian hari.

Pengguna dinasihatkan menghubungi Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan (BPFK) di talian 03-78835532 atau 03-78835534 jika mengalami sebarang kesan sampingan atau kesan buruk akibat penggunaan produk kosmetik.





Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart