Freebies : Fly up Button

Assalamualaikum..Thanx for coming here..

Nak bagi korang fly up button. Tahu tak apa guna dia? 
Button nie utk bagi senang kat readers korang utk naik atas cepat-cepat. Zupp..terus fly up. Hihi.


Sila right-click new tab then save as image, OKEH? 











p/s :Tinggalkan komen if korang amik tau..
nanti boleh singgah blog korang.





Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

13 budak mengomel:

Yumida berkata...

oic....klo guna mouse senang naik atas terus..klo manual guna kt laptop kena guna cara ni..lagi jimat ms..n merehatkan jari

rAIHan berkata...

yup. utk mudahkan pembaca naik turun kat blog kita.

Nad Eyra berkata...

Cye amek untk kwan cye erk~..

rAIHan berkata...

@Nad Eyra maaf bru prsn komen. amik lah. hewhew..=)

sHiMi sHinHae~ berkata...

sy amek kaler biru ye :D

Dinie Mohd Rosdi berkata...

Saya ambik yg kaler biru tu yer ^^
*TERIMA KASIH

farra izwanie berkata...

Macam mane nak buat ? :'( tolong ajar . tak leh upload pon gamba tu .

Fatini Zahid berkata...

amek satu ya...

shida gufran berkata...

saya ambil yang warna biru :)

MasTingTing berkata...

ambil satu ya. TERIMA KASIH :)

Siti Solehah berkata...

amik satu..hee tq.. :)

Siti Solehah berkata...

amik satu..hee..tq ya..:)

edayu nurdin berkata...

ambik stu :)
trima ksih

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart