Kamera Segera

Assalamualaikum..Thanx sudi dtg menjengah sini.

Hajat hati nak beli kamera segera. Tapi apakan daya duit tak mencukupi. If ada pon, kena dahulukan yang wajib-wajib dulu. Nak tahu apa itu kamera segera? Alah yang bila kita snap gambar, dia akan keluarkan film terus tuh. Dah lama nak beli, dulu tak tahu ada jual mana. Sekarang dah tahu, tapi menanti masa nak beli. Sabar dulu okeh.

Nak tunjuk juga kamera tuh rupa macam mana. Tadaa!!



Hah yang itu lah..gambar dari Saffawati Blog

Kalau nak beli, sila lah ke sana yep. Raihan pon nak beli dari dia juga satu hari nanti. Dah tengok dah, feedback dari customer dia sangat mengkagumkan. So korang tak perlu risau kalau nak beli online, kalau tak silap dia ada kedai juga.

p/s : Sori saffa, curi pic u..^^








Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

5 budak mengomel:

amercorner.co.cc berkata...

camera segera ? hurmm, best lagi guna camera biasa2 , simpan dulu, kalau ada masa free pi cuci, yang ni banya cos kelan telan haha :D anyway camera itu comel :D



http://www.amercorner.co.cc/2012/04/banyak-letupan-dalam-titanic-3d-seperti.html http://www.amercorner.co.cc/2012/04/awas-blogwalking-palsu-curi-traffic-dan.html
http://www.amercorner.co.cc/2012/04/tips-blogwalking-dan-cara-mendapat.html
http://www.amercorner.co.cc/2012/04/cara-check-kecepatan-loading-blog-anda.html

amal berkata...

Aahhhhhh , kita pun teringin nak beli cameraa tuu , trend sekarang kot :')

jum singgah sini
http://applehijaulife.blogspot.com/2012/04/so-called-cinta-halal.html

rAIHan berkata...

comel kan kamera tuh. hrga dia rm240. btul2..trend sekarang. Nak beli nak beli. ^^

athirah.khalil berkata...

Tp dy pny paper tu mahal kann?

rAIHan berkata...

aah mahal. tapi cantek gambar nyer.

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart