Lemah Tengok HURUF-HURUF macam ini =(

Assalamualaikum. ^^v

Kali nie nak cerita tentang KELEMAHAN. Macam biasa pasti setiap orang ada kelemahan masing-masing kan? Betul tak?
Kalau setuju..cepat angguk kepala (nada stail guru disiplin)..
tengah-tengah blogwalking (BW) nak komen post kat blog lain, kena tulis CAPTCHA. Ini lah masalah dan kelemahan raihan. hehe...muka tak malu ngaku.

Tahu tak CAPTCHA tuh apa? Benda nie lah, terpaksa fikir lama dan salah beberapa kali...BHAHA..*gelakkan diri sendiri

Entah-entah kat blog sendiri pon ada. Ada tak k0rg jumpa nie kat blog raihan? If ada bagitahu raihan okay.







Raihan tak reti sangat sbb mudah keliru..eh huruf ape nie? huruf ke nombor? Hadoooiii.



Jangan lupa klik iniini dan ini juga




Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

6 budak mengomel:

Ini Kisah Tia berkata...

hehe .. dah selalu tengok ..

nuraihan ab hamid berkata...

bt0l2..*sambil angguk-angguk pale...

cik violet berkata...

xsuke word verify ni..huhu

nuraihan ab hamid berkata...

yup. sbb leceh..hihi~

Ezad Skytech berkata...

hee..tension kalau kena masukkan WV ni...:D

mselim3 berkata...

Assalammualaikum....

heheh...samalah bab masukkan word kat atas nie kekadang sampai kene 2-3 kali baru betul...habis tulisan senget2 mana nak cam...rapat2 pulak tu...pening...kan boleh setting buang word tu...

wassalam////


pls : Salam singgah dan komen kalu sudi sila lah visit myblog dan komen serta jgn lupa komen k...

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart