Mentadarah di Mid Valley

Assalamualaikum..Thanx for coming here.

Setelah berpenat lelah menaip dan menanam anggur, duit gaji yang ku perolehi digunakan secara boros di Mid Valley. Ahaks..mata dah rambang so semua nak beli.
Sampai jep terus melahap kat foodcourt, sebab my sis nak makan spegetti. So makan lah western food untuk lunch.


Tak sabar makan spegetti bolognesse!!


Untuk tatapan mata korang


Sandal beli kat bata sebab melecet kaki..* saja buang duit


Sementara tunggu my sis bayar 12 biji donut gergasi


Hidangan istimewa..ALIENS pon ada!!


Say chesse!! Donut kegemaran

P/s : apa kata korang? jeles tak ?





Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

9 budak mengomel:

Nurul Akmal berkata...

Uiihhh.. sedapnyer.. ;)

Opai berkata...

Big APple...
Huhuhuuhu...
Kegemaran tuuu...

fatinsyaz0711 berkata...

sedap23!!

rAIHan berkata...

sedap sesangat..^^

safwan berkata...

untungla taip dapat duit haha

WANA berkata...

kaw menanam anggur ape plak ni macik..
Jeless la aku macam neh!! ahaha

ezyra daniel berkata...

waaaa sedap nye donut!!!

Zamani berkata...

Salam~ Zam datang usha2 blog anda ;)
Thanks sbb sudi join segmen Blog Pilihan Zamani 84
Sambil2 menunggu keputusan di umumkan, jom blogwalking
dulu & berkenalan sesama bloggers. Pada yang dah bermula awal,
korang mmg sporting la :D Senarai terkini peserta
(sehingga 24hbApril) telah di update:

http://zamani84.blogspot.com/p/peserta-segmen-blog-pilihan-zamani-jom.html

rAIHan berkata...

insyaALLAH,,nnt singgah..

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart