Outing with Awesome Friends

Assalamualaikum..Thanx for coming here,,^^

Sudah boros di Mid Valley sambung pula agenda pada esok hari. But watak-watak dalam babak nie berbeza dan bukan di Mid Valley.
Program yang telah terlaksana iaitu hentam pin boling. Haha. Sedap baling sampai pecah lane tuh. *tipu jep..

Plan yang dirancang oleh sahabat2 yang dikasihi, nasib menjadi. Alhamdulillah menjadi. Berjumpa dengan teman-teman. Tapi kali nie tak ada gambar-gambar yang dapat dipost kan. Malas nak ambil gambar,,hehe..


Saja nak tayang!!

Sebab me the only girl yang turut serta dalam plan nie. Pakat punya pakat,,tup tup ONLY ME.
It's okay..*terfikir juga kalau lah dapat tahu awal, agak-agak aku join tak?
At least bukanlah yang paling rendah sekali, erm maybe ada yang bagi peluang kan?
Next time kita main lagi okay.
Dah puas membolingkan diri, kami melahap di McDonald.

Thanx sebab berjaya menjayakan program suka suki bersama. Next time jumpa lagi yep.

p/s : Apa komen korang? Pernah buat lane pecah?




Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

5 budak mengomel:

✿ pink velvet ✿ berkata...

x penah main bowling pon, hahaha! sgt kecian :(

s_minicoopers berkata...

ahahha...ciannn die..nnt kite pegi gegulrs je kkk..:P

Zharif berkata...

practice lagi la :D

rAIHan berkata...

@ pink velvet : u should try..mesti nak main lagi

@s_minicoopers : insyaALLAH,,tp tak kesah sebab best lepak dgn diorang semua.

@zharif : betul..kena praktis lagi..

are_lin@yu berkata...

beznya dear dapat jln2..hehe

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart