Result Uitm Coming Soon

Assalamualaikum..Thanx for coming here,,^^


Bila result  UiTM nak keluar nie, semua orang dah resah bila hujung bulan April bakal menjelma. Hari tuh online kat fb ternampak satu gambar post dari MPP. Ada bagi gambar jadual UiTM untuk semester baru nanti. Ada juga disertakan tarikh keluar result.

Mood : Tengah excited dapat result sebab comfirm LULUS.

Last semester raihan menjalani praktikal kat LGM Sungai Buloh selama tiga bulan. Oleh kerana tiada final exam jadi result last semester hanya bergantung pada result praktikal lah. Sebab tuh kata confirm LULUS.
Senyum lebar-lebar.

Praktikal training dikelaskan dengan status LULUS atau GAGAL sahaja. Selepas tiga bulan praktikal, kembali ke kampus pada tarikh yang ditetapkan untuk present projek pada lecturers. Owh..time tuh memang gelabah plus gementar sebab dah lama tak cakap depan orang ramai. Gigil tangan, air liur pun tak cukup nak basah kan bibir time bercakap. Tapi itu lah pemgalaman yang paling berharga.

Nah hidangan tatapan mata untuk jadual next semester Jun-November 2012







Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

3 budak mengomel:

fArAh kUchEnGg berkata...

wahh, good luck ye untuk awak.. hehe.. doakn fara dpt smbg blaja tw.. hek3.. macehh :)

rAIHan berkata...

thanx farah..:D

Hanif berkata...

Selamat ber presentation....
Ambil kesemptan Vote me as Blogger Of The year

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart