What is doodle?

Salam. 

Hope semua sejahtera belaka. Raihan baru belajar lukis doodle. Saja nak share perkara nie. Bloggers kena tahu pasal nie. Doodle bole bagi blog kita meriah dan cantik.

Dari tadi lagi dok mencari kat En. Google tuh macam mana nak lukis doodle nie. Tengah-tengah cari jumpa satu blog nie. Cara dy senang je. Walaupun xcantik dan secomel yang dah pakar, tp boleh lah. Janji tak ambil idea orang kan? 

Ada juga raihan terjumpa satu blog nie, apa nama blog tuh raihan tak ingat. Dia ada senaraikan list blog yang copy idea dia. Kesian pula. Kes pencurian idea intelek pon bahaya tau.

Hope kalau ada raihan tercopy dari mana2 tanpa credit sila bagi tahu ya. Raihan akan delete terus. No worry.

Nie lah 1st doodle yg raihan buat...TADAAAA....




Cantik tak? Komen sikit. Boleh raihan perbaiki nnt.

Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

3 budak mengomel:

de'chocoLayte berkata...

cute laa doodle tuu .. btw , sy dh follow awk .. follow back klaw lom lg

rAIHan berkata...

thnx, bru je bljr..hihi~
raihan dah follow dah..

Hanif Bloglist Blog berkata...

Thanks letakkan saya dalam bloglist
Hanif blog bloglist
Check It Out!!!!
Check blog anda berdasarkan bloglist abjad

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart