High heels guna powerpoint

Assalamualaikum..

Kali nie tak ada update entry panjang berjela-jela. Tapi raihan nak kongsi hasil seni yang telah raihan buat. By using simple shape in power point. Swirl flowers tuh raihan amik kat google. Maybe korang pernah nampak orang lain buat tapi kali nie ialah hasil titik peluh raihan sendiri.

Nak puji boleh, nak kutuk pon boleh. Sila kan. Raihan tak kisah malah mengharap lagi supaya dapat meningkatkan kemahiran diri.



Sebagai pujian, klik lah 3 butterfly ye. =)




Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

16 budak mengomel:

Fara Chew berkata...

wah cantiknye. pandainye dye wat.. gud job.. try lagi

Cik Rongoks berkata...

ajarkan boleh ?

WANA berkata...

Yeay! rama2 dah jd kecik ! lol

athirah berkata...

I luv that purple one.hee

athirah berkata...

I luv that purple one.hee

acik teyha berkata...

cantiknya...i like

Hanif berkata...

tak boleh kutuk sebab memang cantik!!!

rAIHan berkata...

@Fara Chew mekaseh..next time i will try harder..=)

rAIHan berkata...

@Cik Rongoks insyaALLAH ble dah pro nnt..hihi~

rAIHan berkata...

@WANA haha..rama2 tuh dah kne rotan..haha~

rAIHan berkata...

@athirah me too..hihi~

rAIHan berkata...

@Hanif hehe..thanx..saja cuba2 bila bosan..tenkiu2..=)

Arina Shamsul berkata...

cantik la dear :)

sis92 berkata...

uwaaaah kreatif2..sis tak penah lagi mengkreatifkan diri guna powerpoint..tunjuklah tuto sikit, mst ramai yg nak test buat jugak :)

shahdiana berkata...

akak minat kaler merah..gabungan kaler diaa menarik..

fatinsyaz0711 berkata...

cantik sangat!!

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart