Instagram : 150 millions in 10months

Assalamualaikum..



Instagram adalah satu salah satu aplication utk para pengguna iPhone, Android dan iOS. Huhu. Fungsi instagram hanya semata-mata untuk berkongsi gambar dengan lebih mudah. Berikutan ramai penggemar instagram nie, telah pun mencecah 150 juta gambar yang dikongsikan oleh semua pengguna-pengguna instagram dalam masa 10 bulan sahaja. WOW. Awesome kan.
Ramai pengguna yang menyukainya, tapi tidak kurang juga yang tidak menyukai application ini.
Masing-masing ada pandangan sendiri. So terpulang lah. But for me, this application is easy to use. Upload gambar sama ada dari gallery or camera. Then edit gune effects dalam instagram. Finally korang boleh share dekat facebook, twitter, foursquare dan byk lagi. Sekelip mata terus upload kat laman web tersebut. Mudah kan.

Cantik kan gambar kat bawah nie? Kalau nak tahu semua gambar instagram nie dalam bentuk segi empat. Huhu. Unik. #Credit to google for this pictures. Macam kata Yuna. Dalam gambar ada lagu. Let's the pictures tell the story.  Pictures Vs Words. Which one will attract you? Most people akan pilih gambar.




adik lelaki ku



Source : Instagram


Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

4 budak mengomel:

WANA berkata...

muka sebijik kaw.. haha :P

AdilaAzmir™ berkata...

skrg mmg sumeorg guna bende alah tuh. stylo giler gambar sume nye:))

rAIHan berkata...

@WANA : sama ke? hehe..ada lah sikit-sikit.

@AdilaAzmir : btul. gambar boleh edit jadi cantik.

Hanif berkata...

Aplikasi yang bagus..baru tahu...huhuhuh
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/05/saiz-kaki-lelaki-gergasi-diukur.html

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart