Outing with Darlingss

Assalamualaikum..

Tett tett masuk satu mesej jam 9.30 pagi ajak raihan keluar. Masa tuh belum minta izin parents lagi tapi hati nak pergi. Keluar bilik tup tup parents tak ada kat rumah pula. Mana pula lah umi ayah pergi nie. *hati kecil ku berkata. Call je lah. Ambil phone call ayah minta izin. YES. Dapat green light.
 Plan yang tidak dirancangan dapat juga dilaksanakan. Lama tak jumpa dengan my dearest friends. About 4 years tak jumpa dgn Jufa. While dengan Bella about few months. Hari nie main terjah je pergi ke Berjaya Times Square. Serious tak plan apa-apa. But just go on. Sampai sana terus melahap kat Vivo.


Mulanya tak tahu apa lah Vivo tuh. Haha. Jufa yang cadang kan. Kami berdua ikut je lah sebab malas nak fikir.Rupa-rupa western food. Apa lah Vivo nie. Dah macam nama biskut. *kena sabotaj lah lepas nie. Haha.


Moment with Jufa


Moment with Bella

Snap gambar sementara tunggu makanan tiba. *nie memang kerja gegurls..boys jgn angin yep. Nak bagi tahu u all. Makanan kat Vivo nie sedap tau. Raihan order cheesy spegetti bolognesse dan rasanya lagi sedap dari Pizza Hut. Tak banyak minyak sangat. That is my opinion. Tak tahu lah komen orang lain kan. Nanti kalau korang pergi BTS, you should try once.


Delicious!!



Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

6 budak mengomel:

Iqa Zulaika berkata...

sy pun pernah mkn kat situ gak.. kwn yg ajk. oleh kerana mknn kat situ tak menepati citarasa sy, so tak habis mkn la. sy mam spageti mse tu. almaklumla, lidah melayu, mknn tu xley d trime oleh tekak. tp pape pun spe2 yg ske mencuba mknn, boley la try mkn d situ...:)

athirah.khalil berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
athirah.khalil berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
athirah.khalil berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
athirah.khalil berkata...

I like ur post.nak curi pic 1 eh.haha

rAIHan berkata...

@athirah khalil: amboi byk nyer komen. haha. oke2. no hal.

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart