SEGMEN BUDAK PENING : BLOGLIST PENING JUN 2012

Klik banner utk join sebelum 30 Mei, 11 malam

Cara nak join :

1. buat satu entry yang bertajuk " SEGMEN BUDAK PENING : BLOGLIST PENING JUN 2012 "

2. amik gambar baner kat atas ni, tempek kat dalam entry tu dan link kan ke post ini.

3. kalau sudi (optional)
          a. follow blog ni
          b. like page facebook Hikayat Budak Pening (or boleh klik like "facebook page" kat sidebar tu)
          c. masukkan blog Hikayat Budak Pening (http://pening-pala.blogspot.com) dalam bloglist korang.

4. publish kan entry korang tu dan letakkan link entry tesebut dalam ruangan komen entry.





Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

1 budak mengomel:

pha is berkata...

thnaks for joining...

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart