Segmen : It's You I Review You

Assalamualaikum..
Raihan tak ada idea lagi nak update entry baru. Sekarang busy siapkan doodles. Sapa mahu doodles?
Hehe..


Nak join? Klik banner.

  1. Buat post yang bertajuk 'Segmen : It's You I Review You'
  2. Copy and Paste Banner yang tak berapa nak cantik kat ats tu
  3. Linkkan banner kat ats ke blog ini
  4. Seterusnya korang kena rekemenkan mana2 blog yang korang suka....Korang reviewlah blog diaorang...Ringkas pun takpe.....(bnyk blog pun x pe)
  5. Jangan lupa letakkan link blog yang korang review tu
  6. Follow Blog Hana?? Suka hati korang
  7. Tag rakan blog seorang pun cukup and pastikan diaorg tau
  8. Dah siap??? Tinggalkan link kat blog Hana ok
  9. TARIKH TAMAT : 26/5/2012

Raihan suka singgah blog Pecinta Pink. Kalau nak singgah, picit headar dia tuh.
Apa yang raihan perasan Pencinta Pink rajin join segmen macam raihan jugak. Malah tak lokek pon nak kongsi ilmu. Blog dia simple dan cantik sangat. Jeles tengok doodle kat header dia tuh.

Suka jenguk2 blog Miss Z juga. Blog yang simple, penuh informasi dan tuan punya blog
pon ramah. Rajin blogwalking plak tuh. Yang paling ohsem berceloteh menggunakan jari tuh, 
hehe. 

Mangsa tag : AtiqaWahid



Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

6 budak mengomel:

ejulz berkata...

nak doodle.. hehe..

gud luck ek.. :)

rAIHan berkata...

huhu,,blom pandai lukis doodle utk boy..nnt dah pandai raihan bg yup..

thanx~

Atiqa_Wahid berkata...

Thanxxx tag sy dalam segmen dear. =

Pecinta pink^^ berkata...

alahai..terharu kita..thanx raihan..blog awk pun sngat awesome:)

Lelaki Kacak berkata...

Salam,anda di tag di sini..

http://blogshokri.blogspot.com/2012/05/1st-mini-giveaway-by-lieyna-rosli.html

rAIHan berkata...

@Pecinta pink^^ hehe..mekaseh atas pujian..blushing2

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart