Dapat banner dari Lily

Assalamualaikum..

Pejam celik dah hari Sabtu. Cepatnya masa meninggalkan kita. Kali nie tak ada idea serious nak kongsi cuma entry khas untuk Lily. Time blogwalking singgah blog dia, bertuahnya raihan sebab dapat jadi follower ke-100 blog Lily.

Lily datang menjengah dan bertanya nak hadiah apa? So raihan minta lah buatkan banner utk blog raihan. Banyak kali juga usaha lily nak bagi kat raihan tak dapat. Macam2 hal. Link broken lah. But at last, dapat jugak akhirnya.

Tada!! Cantik tak? Siap ada doodle lagi. Terima kasih tau lily. Akak raihan suka sangat2. Nanti akak letak kat sidebar.

Korang nak kenal Lily tak? Jom kita singgah blog dia. FLY HERE. Jangan lupa follow dia tau. Blog dia comel. Simple dan cepat loading.




Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

4 budak mengomel:

♥ ʎʎןıן ʎןıǝ ♥ berkata...

haha akak ! thanks bnyak2 taw buat entry ni . hbis kembang lilyy =]

rAIHan berkata...

@♥ ʎʎןıן ʎןıǝ ♥ sama2..

AlyaaIBH berkata...

wah ! bestnyaa dpt banner. hehe

rAIHan berkata...

@AlyaaIBH tulah..raihan mls nak buat banner..lily nak bg hadiah pulak. pucuk dicita ulam mendatang lah..

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart