Doodle Request

Assalamualaikum

Before nie raihan ada buat segmen doodle. Tapi tak dapat nak teruskan sbb ada hal penting yang menyebabkan raihan tak boleh nak online dan mewarnakan doodle tersebut. Tapi disebabkan ada yang dah join. Raihan siapkan jugak lah. Dah janji kan. Tak baik mungkir janji dengan orang. Hehe. Maaf ya. Lambat bagi.


Khas untuk Eira Shamiera

Khas untuk Fiqah


Right-click dan klik open link in new tab untuk ambil saiz sebenar ya. Owh ya. Kalau ada yang berminat nak doodle macam kat atas nie. Bagi tahu dekat komen ya. Nanti raihan siapkan. 
Bagi tahu code warna :-Tudung :Baju :Seluar :Kasut :



Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

12 budak mengomel:

Yumida berkata...

laaa..comelnye sis..siap bw sepanduk lg...

Hanif Idrus berkata...

Cantik..

fiqah hamed berkata...

Thanks tolong buatkan doodle..chomel (:

Si Matatajam berkata...

Salam kenal. Nak doodle gak bleh? Kl bleh nak warna tudung pink,baju purple n kasut purple.. Tq yek...

rAIHan berkata...

@Yumida hehe. thanx..;)

rAIHan berkata...

@Hanif Idrus thanx..:)

rAIHan berkata...

@fiqah hamed dah janji kan. msti buat. hehe. your are welcome.

rAIHan berkata...

@Si Matatajam insyaALLAH. =)

Eira Shamiera berkata...

trima kasih ek..cute sngt2..:)

rAIHan berkata...

@Eira Shamiera sama2..=)

missha berkata...

comelnyer doodle :) kalau missha nak request doodle boleh?? hehe

rAIHan berkata...

@missha boleh dear. =)

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart