FoodPanda

Assalamualaikum..


Perhatian! Ini bukan entry makanan untuk panda atau cerita tentang panda and so on. Ini kes makanan yang dihantar oleh 'panda'. Muahaha...This is awesome. Kali nie ada lebih banyak lagi pilihan untuk food delivery. Sebelum nie kita order McD Delivery, Pizza Hut Delivery and KFC Delivery also. Aha. Now korang ada banyak pilihan untuk order makanan. Raihan pon baru tahu nie tapi tak pernah cuba lagi. Apa kata korang cuba? Nanti story mory lah kat kami. Hehe. Suka hati kau je suruh orang. 

Ikut yang dia cakap kat website FoodPanda nie macam-macam boleh order sebab under this service ada banyak restauran. Cool kan? Western food and Chinesse Food as the example. Jom lah tengok website foodpanda. SINI.


Antara restaurant yang ada :


  • 12 EAT FOOD DELIVERY
  • SIMPLE LIFE
  • PUZZINI SWEDISH PIZZA
  • BBQ NIGHTS SDN BHD
  • WOW CHICKEN
  • PANDA PIZZA
  • KENNY CRAB RESTAURANT

Tapi nak pesan kena tengok betul lah sebab ada antara restaurant yang tersenarai dalam foodpanda nie yang tak halal. So hati-hati memilih pilihan yang terbaik dan halal. Visit here - FoodPanda Service




Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

8 budak mengomel:

Masz Sidek berkata...

ooohh... baru tahu... heheheh :p

rAIHan berkata...

@Masz Sidek raihan pon baru tahu pasal service nie.

acik teyha berkata...

ada jugak nye service mcm tu

Hanif Idrus berkata...

Kat Malaysia ini nak makan apa-apa pun ada yek!!

rAIHan berkata...

@acik teyha mcm astro..macam2 ada..

rAIHan berkata...

@Hanif Idrus senang jep. sampai depan rumah lg..

MawardiYunus berkata...

jap nk tya, kfc pn ada delivery gk ker /huu

rAIHan berkata...

@MawardiYunus taklah. cuma menyediakan service penghantaran restaurant yg berdaftar under company tuh.

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart