Happy Bithday Asilah

Assalamualaikum

Tanggal 18 Jun 2012 merupakan tarikh yang sangat penting dalam kamus hidup raihan. Pertama, ia adalah tarikh birthday sahabat baik dan rakan seperjuangan raihan, Nur Asilah Ishak. Kawan dengan asilah sangat best sebab dia awesome. Dia sangat baik dan sporting. Perangai gila-gila tapi genius. Walaupun dia nampak macam main-main tapi result memang debomm. Haha~

Raihan nak ucapkan selamat hari lahir untuk Asilah. Kan best kalau kita dapat celebrate sama-sama. Bawa kek depan bilik, lepas tuh tonyoh kek kat muka. Erm..asilah dah genap 21 tahun. So, wajib kawin dulu. Pssstt. Jangan lupa daftar mengundi. Haha. Semoga sukses sentiasa dan dimurahkan rezeki. Hope kita dapat jumpa lagi lain kali. Love you always.

So raihan dah buatkan doodle khas utk asilah. Hope asilah suka. 

Kedua, raihan dah ceritakan dalam entry yang lepas. Dah baca ke belum? Kalau belum jom baca, SINITerjah sini dan sini juga. Mekaseh ya singgah sini. Jemput datang next time. Kuih muih bawa sendiri tau.




Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

6 budak mengomel:

Cik Cempaka berkata...

kite pun wish happy buffday tuk asilah ^^

rAIHan berkata...

@Cik Cempaka thanx. nnt raihan bg tau kat dia.

~MiZz Atie ZieYa~ berkata...

happy birthday

WANA berkata...

sebijik muka silah wey! haha
selendang tu yg penting :P

rAIHan berkata...

@~MiZz Atie ZieYa~ thnx..nnt raihan bg tau kat dia. =)

rAIHan berkata...

@WANA haha..betul2..nak letak lens wane grey. tp tak jadi. haha~

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart