Header Blog Awesome

Assalamualaikum..
Cantik tak header blog baru tuh? Saja nak tukar sebab nak nampak lebih nature dan friendly. Actually tak nak tayang muka sendiri kat header blog tuh. Tapi before nie tak ada masa nak fikir untuk buat header blog yang baru. Kata orang header memainkan peranan penting dalam sesebuah blog.

Jadi tarikan utama. Eh yeke? Haha. Iya kan saja. Tapi jarang kan kita jumpa blog yang tak ada header. If and only if  the blog is new. Very new. Apa komen korang tentang header baru tuh? Nampak awesome tak? Nak juga orang puji nie. Muka tak malu. Muahaha~


Nie header yang guna before nie. Agaknya berapa ramai yang muak tengok muka raihan nie. Haha. Masuk-masuk blog nie jep, kena tatap dulu muka tuan belog. Haha. Tak boleh tahan betul. Raihan pernah join satu segmen. Tak ingat dah segmen mana. Sebab banyak sangat join segmen. Menang header dari Anis. Apa kata korang singgah blog Anis kejap. Please!! Merayu bagi pihak dia sebab dah tolong buatkan header yang cun melecun untuk Raihan. Blog Anis.


Cantik tak? Raihan sayang nak guna header nie. So i decided untuk tayang kat orang setiap kali buat segmen sahaja. Means that guna header gift nie utk jadi banner segmen. Hehe. Nak tayang kecomelan doodle dari Busyra sekali. Thanx you both sebab sudi bagi benda2 cute nie. Sayang ketat-ketat. Flying kiss for you. Muah muahhh. 

p/s: Ada tak yang nak bagi raihan hadiah. Tengok banner pemberian Lily di sini. Cepat puji hasil mereka. Raihan akan bagi kiss satu sorang. Muahaha~




Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

9 budak mengomel:

Masz Sidek berkata...

comel... memang comel... macam raihan jugak comel... heheheh.. :)

saifulizan shaari berkata...

cantik gakk......color full

rAIHan berkata...

@Masz Sidek hehe..kembang kena puji..mekaseh..

rAIHan berkata...

@saifulizan shaari thanx..hehe~

icumm berkata...

Header baru terus jadikan blog ini macam blog orang2 comel :)

rAIHan berkata...

@icumm hehe. baru nak jadi comel2 gitu. xmo lah siyes2 kan. hihi~

♥ Anis berkata...

Kak @rAIHan, thanks sebab suka header tu :) doodle tu comel mcm akak ! hihi ..

rAIHan berkata...

@♥ Anis Sama2..=)

Alieza Dayasari berkata...

cantik sgt.....

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart