Kucing tu curi nama saya

Assalamualaikum

Nak story sikit kat korang. Ada kawan raihan letak nama kucing dia sempena nama raihan. Haha. Sweet kan. Kawan-kawan yang rapat selalu panggil raihan dengan panggilan RAY. Tahu macam mana nak pronounce? Mana mana nak sebut X-ray? Macam tuh lah. Femes amos gitu. Ray adalah bahasa inggeris bermakna cahaya. Percaya je walaupun tak betul okay. Cahaya dalam arab dipanggil Nur. Walaupun nama sebenar raihan tak ada perkataan Nur. Tapi tak hentam sajalah labu. Muahaha~

Jom kenal dengan kucing yang bernama RAY!!


Apa macam? Comel tak Ray? Haha. Terasa macam puji diri sendiri. Hewhew. Credit this picture to the cat's owner which is Sarwana Husin. Uit uit kalau korang suka kucing. Apa kata korang tolong raihan klik link nie. Let The Curious Cat In | Curious Cat 2

p/s: Dah klik ke? Meh sini nak kiss. Muah muaahh.




Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

8 budak mengomel:

eintan nurfuzie berkata...

diabdikan kepada kucing..nice wat..ehhehe

rAIHan berkata...

@eintan nurfuzie comel kan? syg raihan lebih tu sebenarnya..sweet..=)

SunnyFunny berkata...

thnks for the kiss . hahax .
comel kucing tuhh walaupuan geli pada kucing . hehe . sedap namanya . untung laa ! :)

jom jelajah blog faizah .

http://serikandi95.blogspot.com/2012/06/start-skoolaa-result-keluarr-ergh.html

Saya Disini berkata...

comeinye

rAIHan berkata...

@SunnyFunny hewhew..raihan pon tak berapa suka kucing..

rAIHan berkata...

@Saya Disini Ray ke? Mekaseh2..hehe~

WANA berkata...

Ray wat muka gedik manje haha

rAIHan berkata...

@WANA erk..ray tak gedik..dia comel..hehe~

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart