Lunch dengan Maggie

Assalamualaikum

Lunch kejap lagi nak buat maggie sebab malas. Hewhew. Maggie nie yang paling rajin nak buat tau. My parents tak ada di rumah, jadi melahap dengan maggie pon dah kenyang. Jom buat maggie sama-sama.


Dulu masa di rantauan, maggie lah peneman setia time nak sahur. Miss that moments... >.<
Ada yang tak makan mee segera? Boleh kongsi tak dekat sini. 




Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

10 budak mengomel:

nis berkata...

stujulah.. sy pon kalau malas nk masak, saya bwat maggie jer... XD

NIA SI DRUMSTICK berkata...

huhu..kt pon dah last sem ni..
lpas ni dh xda lagi la nk share2 mkn ng kwn2 espc tme bln puase.. =(

Syafiqah Azmi berkata...

maggie memang makann yang pertama terlintas kat fikiran kita bila tak ada makanan..ahaha

rAIHan berkata...

@nis betul..perkara biasa...>.<

rAIHan berkata...

@NIA SI DRUMSTICK rindu time tuh nnt..=(

rAIHan berkata...

@Syafiqah Azmi tepat sekali..haha~

Hanif Idrus berkata...

macam cara aku masak ajer..
tapi pernah buat buat tak maggie goreng telur pattaya..?

haz berkata...

slalu gak buat maggie ni bile malas nak kluar beli makanan n time nak jimat duit. hahahha

rAIHan berkata...

@Hanif Idrus tak pernah dgr..nama pon dah sedap dengar..haha~

rAIHan berkata...

@haz betul..biase bila dah pokai..

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart