Menang Ticket Christina Perri by Nuffnang

Assalamualaikum..

Ahaa..kali nie nak share kegembiraan yang raihan dapat. Buka email je, terbeliak mata tengok email dari Nuffnang. Siyes macam tak percaya je tau. Baca dua tiga kali gak. Eh betul ke menang nie. Raihan memang suka Christina Perri nie. Lagu dia awesome. Lagu yang membuatkan raihan jatuh hati dengan Christina Perri nie ialah A thousand years. Ingat lagi tak Dena Bahrin punya video yang dia kena propose tuh? Kan guna lagu nie. Sweet sangat kena dengan lagu.

Sebelum nie ada buat satu post pasal contest menang tiket konsert Christina Perri by Celcom and Nuffnang nie. Jom fly to this entry. A thousand years by Christina Perri and Celcom. Owh lupa nak promote. Celcom adalah salah satu penganjur contest nie. Lepas nie sayang celcom lebih lagi lah. Raihan adalah peminat setia Celcom. Tahu sebab apa? Sebab dia biru dan ada bear warna biru yang comel tuh. Muahaha~

Tuh lah banner utk contest tempoh hari. Cantik kan? Awesome. Buat entry dalam english dengan grammar lintang pukang pon boleh menang. Memang macam tak percaya. Tapi nak bagi tahu satu cerita sedih. Raihan tak dapat pergi sebab sakit gigi. Nie pon tak boleh bercakap sangat. Senyap membisu seribu bahasa. Makan pon tak lalu. Huaaarggghhh. Sedih,,sob sob.

Nie adalah printscreen email yang Nuffnang bagi kat raihan. Sayangnya raihan tak dapat pergi. Dengan hati yang lara dan berduka terpaksa reply email Nuffnang yang raihan tak dapat pergi. Tapi tak mengapa. Janji entry raihan menang. Hihi. Sebelum nie cerita pasal Nestle papar cerita raihan kat laman sesawang Nestle. Intai entry nie pula. My Nestle Incredible Story dan Ceritaku di Nestle. Kalau ada yang minat nak join sempat lagi tau. Contest utk nestle tutup bulan November 2012.




Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

8 budak mengomel:

Shafiqah Syika berkata...

Wah, seronok la awak dapat pergi konsert christina perri. Macam mna awak join ? Saya pun nak juga.

rAIHan berkata...

@Shafiqah Syika Nuffnang yg ajak. dia email kat raihan suruh masuk contest..

Masz Sidek berkata...

tahniah.... menang...
tp syg awak tak dpt pergi...
x pelah... bukan rezeki awak...

Mieya Atiera berkata...

Wah, bestnyaaa. peluang sekali seumur hidup je kot.

rAIHan berkata...

@Masz Sidek tuh lah. takde rezki kali nie.

rAIHan berkata...

@Mieya Atiera huargghh sedihnya tolak peluang cm nie. rugi2. takde rezeki..=(

9n0L4 berkata...

saket gigi? siannn. get well soon.:)

rAIHan berkata...

@9n0L4 thanx dear..hari nie tak makan lagi..=(

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart