New Header For This July

Assalamualaikum

Inspired by a wallpaper that i can't download. Haha. Poor me. Raihan lukis sendiri menggunakan paint tool dan photoshop. Color code yang sama dengan background side bar supaya tidak mendatangkan kejanggalan di mata anda. 

Apa macam cute tak? Entah macam mana tetiba fall in love dengan warna pastel. Warna yang lembut dan ayu gitu. Walaupun tuan belog nie tak berapa nak ayu. Harhar. Sabar jelah. Korang komen yep. Nak tahu juga apa kata orang.


Yang kat atas nie header yang guna before nie. Tapi yang nie raihan tak lukis. Raihan edit sikit-sikit jep. Sebab dah jatuh hati sangat dengan background dia with that lil' and cute butterfly. Sebab before nie guna small flower untuk background blog. So dah macthing kat situ. Whoopps. Puji belog sendiri plak. Hewhew. Malu lah. Cover sikit cik akak oii.




Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

14 budak mengomel:

Ety berkata...

header simple tapi cute. yang paling penting, Ety suka background bunga2 ni. cantik :)

keli menari berkata...

Cute !!

nadia farhana berkata...

comel :)

Sherwieyna Muzzawer berkata...

salam kenal.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D

KY berkata...

kalau dipandang sekali nampak simple je..tapi KY suka pokok love tu hehee

aqish ツ berkata...

cantikkk ! simple . love being simple :)


http://aimanqistinabalqis.blogspot.com/2012/06/lebih-sebulan-berpencen-kini-kembali.html

rAIHan berkata...

@Ety hehe..ada juga org suke background pilihan raihan. takut nmpak serabut.

rAIHan berkata...

@keli menari thanx..^^

rAIHan berkata...

@nadia farhana tenkiu...syg awak. =)

rAIHan berkata...

@Sherwieyna Muzzawer i will. insyaALLAH.

rAIHan berkata...

@KY pokok love tuh nampak sweet kan.^^

rAIHan berkata...

@aqish ツ betul. takut visitor pening tgk blog kita. thanx dear.

AkmaDanira berkata...

comel sgt !! :)

rAIHan berkata...

@AkmaDanira hehe. thanx. syg awak lebih.

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart