SEGMEN : BLOGLIST JULAI 2012 NASZ


Jom join. KLIK SINI. Abg Nasz tanya kenapa suka terjah dan baca blog dia.So, apa nak jawab neh.Hehe. Raihan suka baca apa saja tentang point view seseorang. Dan kadang-kadang boleh membuatkan raihan mendapat inspirasi. Sometimes raihan hanya menjadi silent reader. Kalau ada yang terlintas diminda pastinya raihan akan komen. Dan paling best Abg Nasz suka buat segmen yang sporting. Macam segmen spontan dulu. ^^

Tamat : 27 June 2012, 10 malam.






Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

11 budak mengomel:

Hanif Idrus berkata...

Good luck Raihan...

~MiZz Atie ZieYa~ berkata...

terbaikkk lah

rAIHan berkata...

@~MiZz Atie ZieYa~ join jgn tak join..

Masz Sidek berkata...

membalas kunjungan dr segmen yg sama... :)

NASZ berkata...

Thanx sudi join. saya dah letak link awak di Bloglist Julai 2012. Boleh check ye?

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

Pecinta pink^^ berkata...

salam singgah dri segmen sme:)jmput2 la ke blog ye di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/segmen-bloglist-julai-2012-nasz.html maseh:)

rAIHan berkata...

@NASZ mekaseh abg nasz..^^

rAIHan berkata...

@Pecinta pink^^ raihan jenguk ke sana. thanx singgah sini..^^

Mrs.BuduBilis berkata...

salam. singgah dari segmen yang sama :D

dah follow sini

jom ke blog sy :D
http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-bloglist-julai-2012-nasz.html

rAIHan berkata...

@Mrs.BuduBilis raihan jenguk sana. thanx singgah sini..

Mohd Billy berkata...

salam jumaat..dtg dr segmen nasz
http://akusijebat.blogspot.com/2012/06/segmen-bloglist-julai-2012-nasz.html

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart