Tak guna kita bermalasan

Assalamualaikum


Esok tetap menjelma. Tak guna kita bermalasan atau buat-buat malas. Jangan buat lupa ya adik-adik. Esok hari Isnin tau. Jangan terlewat bangun pula, nnt tertinggal bas sekolah. Same goes to workers. Don't be lazy okay. Ramai dah yang nak mula sesi persekolahan baru. Ramai juga bloggers yang bakal meninggalkan blog, twitter dan facebook nie. Sambil mengucapkan selamat tinggal kepada dunia maya. Good luck utk korang dalam apa jua yang korang bakal hadapi. Raihan still kat sini lagi, jadi penanam anggur berjaya.

Btw raihan baru mendoodle, cantik tak doodle tuh. Puji sikit. Raihan guna Paint tool utk lukis dan warnakan guna photoshop. Teringin nak pandai berphotoshop. Hehe. Nanti raihan buat segmen doodle pula eh lepas nie. Korang join tau. Hehe. Kalau rajin tolong klik pautan luar kat bawah nie.


Pautan luar :



Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

4 budak mengomel:

lelakisepi berkata...

tapi aku malas nak bermalasan

rAIHan berkata...

@lelakisepi haha..boleh saja..=)

sHiMi sHinHae~ berkata...

comel nye doodle :D

rAIHan berkata...

@sHiMi sHinHae~ hewhew..mekaseh2..=)

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart