Tolong Heart kan

Assalamualaikum.

Hai semua,,kali nie nak minta tolong korang yang rajin2 nie vote kan satu entry raihan kat website churpchurp.This is NOT a ads link. Raihan post something kat website tuh. Korang sign churpchurp korang macam biasa. Klik kat link tuh. Lepas tuh akan keluar satu post. Klik dekat heart tuh.

Saja nak submit link tuh. Try sesaja. Tapi korang tolonglah klik heart tuh yep. Kalau rajin lagi, klik like atau tweet ke. Nak tengok apa boleh dapat kalau submit link kat website nie. Klik link kat atas tuh okah. Thanks ya!




Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

1 budak mengomel:

Hanif Idrus berkata...

Okey..saya dah simpan URL tu..malam kang saya klik-klik selalu..

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart