Attention kepada Pemenang GA Iera

Assalamualaikum


Pengumuman kepada pemenang GA Iera. Klik sinikalau nak tahu yang mana yep. Senarai pemenang tengok kat sini pula. Pembahagian hadiah tengok kat sini pula. Kalau nak tahu nie adalah salah satu GA yang disponsor oleh raihan. Hehe. Sponsor header utk tiga pemenang sahaja.

Terima kasih pada eyra yang bagitahu tentang hal nie. Kalau tak memang raihan dah tak ingat lah. Sori ye. Nanti raihan buatkan secepat mungkin ya. Hehe.

Perhatian juga kepada bloggers ini :

  1. http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/06/untuk-dia-1st-giveaway-by-syakirah-and.html
  2. http://idupseorangnoyis.blogspot.com/2012/06/untuk-dia-giveaway-by%20syakirah-dan.html

Sila berikan kriteria header yang awak mahukan :

Gambar/Doodle (Berikan url kalau ada pilihan sendiri atau nak raihan lukis kan) :
Code warna tulisan :
Jenis tulisan :
Url blog/ Ayat-ayat yang nak ditulis pada header :

Apa-apa perubahan header selepas siap atau perbincangan sila tweet raihan utk mudahkan kerja. Hehe.


Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

11 budak mengomel:

Azzah berkata...

tak sabar nak tengok header yg raihan buat..

mi$$ch0c0laTe berkata...

kalo sy mtk idea dari raihan boleh x...hehhehe... :) tue pon kalo raihan free nak buat la ... :)


link blog doodle : http://aisyah-mrs-pinky.blogspot.com/2012/06/cute-muslimah-doodles.html

image doodle: http://lh4.ggpht.com/-GQIYTxqR_Zc/Tvcgoh4mPNI/AAAAAAAAAw8/-J9d32jhMoI/muslimah%252520doodle%252520%252526%252520cartoon%252520cute%252520pink%25255B6%25255D.png

rAIHan berkata...

@Azzah hehe..^^

mi$$ch0c0laTe berkata...

tulis:bila tinta hatiku berbicara

Nur Atiqah Mohd Zaki berkata...

bile dah wat header tunjuk taw..
eyqa nak tengok..

Nur Adilla Shahirah berkata...

Gambar/Doodle (Berikan url kalau ada pilihan sendiri atau nak raihan lukis kan) : Raihan lukiskan
Code warna tulisan : soft pink/ soft blue
Jenis tulisan : (macam header blog Eyra)
Url blog/ Ayat-ayat yang nak ditulis pada header : Salam Ramadhan

rAIHan berkata...

@mi$$ch0c0laTe oke dear. nnt dah siap. raihan bg tahu k..^^

rAIHan berkata...

@Nur Atiqah Mohd Zaki insyaALLAH..nnt ble dah siap..^^

rAIHan berkata...

@Nur Adilla Shahirah oke dear. ..no prob..^^

hairy berkata...

wahhhh good job.....

noyis gila kentang~~ berkata...

hye raihan,saya pemenang GA 2.hehe.ni detail.

Gambar/Doodle (Berikan url kalau ada pilihan sendiri atau nak raihan lukis kan) :raihan lukiskan je la.doodle comel pakai tudung nga pegang kucing.hehe.

Code warna tulisan :kaler tulisan xkisah jugak.depend on blog noris.

Jenis tulisan :pon xkisah.yg stylo2 la.xmau tulisan skema.hehe.

Url blog/ Ayat-ayat yang nak ditulis pada header :http://idupseorangnoyis.blogspot.com/si penjiwa kosong

tq ye raihan.harap header yg comel.hehe.:')

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart