Blog bermood ramadhan

Assalamualaikum

Kita bakal menyambut bulan yang paling mulia dalam Islam iaitu bulan Ramadhan. Raihan nak rasmikan wajah baru blog raihan sempena bulan ramadhan yang bakal tiba. Nanti bila nak raya, tukar lagi. Hehe. Tapi raihan tak boleh nak lari dari warna biru nie. Sebab dah jatuh hati. Susah nak tukar warna lain. Maaf ye sebab korang terpaksa tengok warna biru nie.

Nie header ramadhan yang raihan baru siapkan. Cantik tak? Kaligrafi khat tuh raihan google je. Ayat kat header tuh pon bukan raihan create sendiri. Raihan bukan lah kreatif sangat nak buat sendiri. Hehe. Credit to the owner which is unknown.


Background blog pon raihan buat plain je sebab nak bagi nampak simple. Ke tak cukup simple? Hehe. Raihan pon bukan pandai sangat ubah template. Tak tahu nak buat apa lagi.

p/s: terkejut tak tgk dah berubah?





Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

17 budak mengomel:

NAL berkata...

nice la..suka header tu..

rAIHan berkata...

@NAL thanx..^^

hairy berkata...

wahhh cntikk!!!...mai2 taruhkan..

Deanzofq berkata...

selamat menyambut ramadhan. :)

rAIHan berkata...

@hairy done bro..^^

rAIHan berkata...

@Deanzofq tq..selamat menyambut ramadhan juga..^^

✉ ¥ana Fauzi ✉ berkata...

Header tuu comel , macam tuan blog dia:)

Hanif Idrus berkata...

Nice header..baguslah tangan yang seni ni..
macam-macam boleh buat..hemm

Sue-Rya Qistina berkata...

comel sgt! :D

rAIHan berkata...

@✉ ¥ana Fauzi ✉ kembang kuncup jadinya..

rAIHan berkata...

@Hanif Idrus raihan try and error je nie..

Michelle Hopell berkata...

simple is beautiful :)

Liza Razak berkata...

tak sabar nak tunggu ramadhan tiba :)

deno berkata...

cantik header tu... tadi deno dtg ingat salah blog.. hihi...

MyMy berkata...

serius, cantik header nie.. buatkan utk my juga boleh sempena ramadhan nie? hihi

Che Rosliza Che mat berkata...

nice...lagi2 kalernya biru lembut...blog pun sambut ramadhan jugak ya...

Cik Rongoks berkata...

comel ! ^^

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart