Bloglist DayangDeno

Assalamualaikum

Masa berblogwalking ternampak satu entry kat bloglist raihan. Buat entry tentang DayangDeno. Hadiahnya dia akan letak blog kat as bloglist dia selama setahun. Raihan pon tak ada idea apa yang update. So join je lah kan. Bukan susah pon.

Buat DayangDeno : Blog Deno sangat simple dan kemas. Header awesome, raihan paling suka tetikus tuh. Cantik warna. Blog Deno juga ringan dan cepat loading. Sejujurnya raihan baru kali pertama singgah di blog Deno. Salam kenal ya. Semoga saling berhubungan next time.


p/s: Gambar Hiasan. Tiada kena mengena dengan entry. Nak sambung blogwalking lagi. ^^


Sponsor by :





Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

4 budak mengomel:

KY berkata...

nak kena terjah jugak blog deno ni..

deno berkata...

hai! terima kasih join bloglist DayangDeno!! terima kasih juga atas komen2 positif Raihan :)nanti Raihan akan masuk bloglist sis deno ^_^

p/s: sis deno da folow blog Raihan :)

rAIHan berkata...

@KY sila2..^^

rAIHan berkata...

@deno thanx deno. raihan pon dah follow blog deno..^^

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart