CONTEST KE 3 HAZWAN HAIRY

Assalamualaikum

Raihan tak ada idea nak update malam nie. Sebab Hairy dah menjemput tadi. So, raihan joinlah. Apa kata korang join sekali. Klik banner.


First time masuk blog Hairy masa tuh join segmen bloglist bulan June kalau tak silap. Entry blog yang sporting dan ringkas. Tuan blog pon selalu blogwalking sana sini. Dan yang paling bagusnya, blog dia dah dua kali masuk majalah. Femes gitu. Hehe. Sejujurnya raihan tertarik masuk blog Hairy sebab komunikasi dua hala. 
Thumbs up!! Tak ramai bloggers boleh buat macam tuh.

Eh korang yang tengah baca nie, dah follow blog dia?
Silalah terjah ye.

Want me?







Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

10 budak mengomel:

ADEEYA berkata...

Goodluck awak..

Norzie hany berkata...

Good luck Raihan.

Pykaa Pdott berkata...

good luck :)

Cioccolato World berkata...

good luck ^^

hairy berkata...

tgh list entry ni tuk d BW nnti...smbil tgk2 calon pemenang...hehe

aisyah humaira' berkata...

hai !
niera bw ke blog awesome ni :)

http://www.aisyahhumaira.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

HanaNabihah berkata...

Salam. Hana dari contest yang sama no.66! Datang BW. Good Luck ye! =D

Cik Rongoks berkata...

datang melawat sini ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

Nor Atiqah Aisyah berkata...

salam :) eykaa datang singgah n follow ^^ goodluck ^^ btw, nice blog :) salam ramadhan ^^

Deary Ainn berkata...

salam kenal:)
kte dri contest yg sme:) gud luck ye:)
bw n flow here:)ada ksmptn jom singgh cnie..hehe
http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart