Contest MEGA2012 Hazwan Hairy

Assalamualaikum


Klik banner kat atas utk join


Header raihan

Header nie freshly made by raihan. Doodle yang comel tuh wakil tuan blog lah. *perasan lebih. Tulisan khat ramadhan yang sangat menarik hati sempena bulan ramadhan tahun ini.




Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

21 budak mengomel:

hairy berkata...

pewiittt!! terima kasih sbb pertruhkan header yg cntik ni..all the best tuk anda...anda msih dlm top5...hehe....sgla info akn diupdate tau..gudluck!

rAIHan berkata...

@hairy thanx..^^

nadia farhana berkata...

goodluck..comel header :)

rAIHan berkata...

@nadia farhana tenkiu..^^

Masz Sidek berkata...

good luck raihan... :D

Michelle Hopell berkata...

good luck :)

Nurul Husna Mohd Hassan berkata...

gud luck! ;)

rAIHan berkata...

@Masz Sidek tenkiu..nnt tlg raihan like header tuh tau.

rAIHan berkata...

@Michelle Hopell thanx dear..nnt tlg raihan like header tuh tau.^^

amranaiman berkata...

pastikan puasa telah diganti :)

Azzah berkata...

wah,dah tukar header..lagi comel..

deno berkata...

all the best raihan..:)

p/s: raihan.. nama raihan ni buat deno terringat kawan baik deno yang bernama Raihan masa deno tadika.. masa tu deno 5 tahun.. dia pegi oversea dan tak dgr khabar dah... huhu

Maisarah Azmi berkata...

wow..join eh? good luck

MyMy berkata...

wahhh.. nak doodle mcm raihan juga laa hehehe all the best :)

Mieya Atiera berkata...

Good luck :)

rAIHan berkata...

@deno hehe..raihan popular..*angkat kening..

rAIHan berkata...

@MyMy amik lah dekat freebies..

rAIHan berkata...

@Mieya Atiera thanx..^^

Che Rosliza Che mat berkata...

good luck dear..

Cik Rongoks berkata...

good luck ! ^^

MISS Z BERCELOTEH berkata...

Assalamualaikum...

GOOD LUCK!!!!

Miss z tak ada FB,
tapi miss z dah like header anda guna FB adik hehehe..

Kalau sudi LIKE lah headr miss z juga eh :)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=470412479636177&set=a.470077823002976.115444.294357500575010&type=1&theater

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart