Dapat 5 hengget bila sign up

Assalamualaikum

Raihan nak share something yang baru dengan korang. Korang boleh try sign up kalau tak percaya. Hehe. Bila korang sign up je, korang dah dpt 5 hengget. Banyak tuh. Sistem nie sama sebiji macam says.com. Hanya perlu share melalui facebook dan twitter.

Dengan blog ia menjadi satu kelebihan. Caranya ialah tekan link nie - Daftar sini
Lepas tuh sign up sama ada guna facebook atau twitter.


Canon free. Get from here




Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

11 budak mengomel:

Eyqa Lovetta berkata...

nk join nih..hihihi

Azzah berkata...

dah ramai yg share ni kan kt fb..blom ingt nak buat lgi..

Che Rosliza Che mat berkata...

best ke nie...sis nak join jugak la...

Eca Dwinky Asha berkata...

wah..mcm best je,tpi xsign in lagi =)

rAIHan berkata...

@Eyqa Lovetta jom join..^^

rAIHan berkata...

@Azzah ermm ramai dah share ye. raihan saja nak try. ^^

rAIHan berkata...

@Che Rosliza Che mat join lah.. raihan pon bru join.

Muar berkata...

RM5 sekali je ke?lepas tu dah tak dapat dah?haha

Yumida berkata...

bgsnye camni raihan..sy x pnh try lagi..bila org hebohkan bende ni cam nk try jgk

hairy berkata...

pning gila..semua ilan xdpt..haha

Hanif berkata...

Pasal duit aku kena join!!!

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart