Hadiah Segmen Bloglist Julai

Assalamualaikum

Done with drawing. Colored. And finally to distribute. Seperti yang dijanjikan. Raihan akan bagi doodle pada blogger yang bertuah. Tapi bangun hari nie dengan ceria. Mood pon baik. So raihan decide nak bagi doodle kat semua yang join. Suka tak?

Tapi untuk yang join segmen bloglist raihan je tau. Yang tak join tak boleh ambil. Respect others okay. Lain kali raihan buat segmen doodle plak yep. Time tuh jangan lepaskan peluang. Sebenarnya raihan malas nak cabut undi dan printscreen result random org tuh. Hehe. Korang tak kesah kan?

Doodle kat bawah nie adalah antara yang raihan dah warnakan. Hehe. Siap ada pattern lagi. Penat download pattern2 baru semata-mata nak guna time nie. Huh. Siap jugak akhirnya. Korang boleh amik mana-mana yang korang suka. Dan berapa banyak yang korang suka. Up to you. That yours now. Tak perlu kredit apa-apa. Dan raihan pon tak letak watermark kat doodle tuh. Raihan dah sediakan yang kosong untuk korang warnakan sediri mengikut warna yang korang nak.

http://4.bp.blogspot.com/-x0OhyEZecxc/T-_j-kKoCNI/AAAAAAAABAc/rxyln4pt9Hg/s320/Doodle+utk+girl+1.png

http://3.bp.blogspot.com/-NzPdkcKO38s/T-_kCDVHVxI/AAAAAAAABAk/VX3Kw3UqAAc/s320/Doodle+utk+girl+2.png

http://4.bp.blogspot.com/-8kxSufRRxvA/T-_kC-CFUbI/AAAAAAAABAs/oPSTWSPl46Y/s320/Doodle+utk+girl+3.png

http://4.bp.blogspot.com/-YGBkp0pCDwo/T-_kEIERF0I/AAAAAAAABA0/qUdxD4crxF4/s320/Doodle+utk+girl+4.png
http://1.bp.blogspot.com/-AcTdWclYuKM/T-_kWgSLtbI/AAAAAAAABA8/WJnp6jjJsO0/s320/Doodle+utk+girl.png
http://4.bp.blogspot.com/-pmZ3QAIYwBw/T-_kbEAblWI/AAAAAAAABBE/aIHb6Jp3BvQ/s320/Doodle+utk+boy+1.png

http://3.bp.blogspot.com/-Zez7znQJNdU/T-_kcKixT1I/AAAAAAAABBM/2Hrw98DbtxU/s320/Doodle+utk+boy+2.png

http://1.bp.blogspot.com/-KxsXR3L-VnQ/T-_kdFNQYkI/AAAAAAAABBQ/9EDjgvx72rc/s320/Doodle+utk+boy+3.png

http://1.bp.blogspot.com/-1GPgGp6kLrs/T-_kiP8VgPI/AAAAAAAABBc/lvnUqVM0pbw/s320/Doodle+utk+boy.png


p/s : Nak senang. Right-click dan open new tab untuk dapat saiz sebenar. Dah amik komen kat bawah. Kalau sudi klik lah sponsor tuh. Nanti raihan lukis lagi. Duapuluhsen saja. ^^




Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

12 budak mengomel:

Che Rosliza Che mat berkata...

nice doodle...

Mieya Atiera berkata...

Wahh bestnye. Ruginya tak join !

Ain berkata...

Semuanye comel. Ain ambik satu ye kak raihan ~ ^^

rAIHan berkata...

@Che Rosliza Che mat thanx..^^

rAIHan berkata...

@Mieya Atiera hehe..tak sempat eh. next time ada lagi..^^

rAIHan berkata...

@Ain kuikui..amik semua pon tape. bole2..

NURYUMMYCOKLET berkata...

comey.... ambik ya hihihi

rAIHan berkata...

@NURYUMMYCOKLET sila2..^^

munirah :) berkata...

aaahh ! xD
comey sangat2 !!

Nurul Husna Mohd Hassan berkata...

cutenya doodle2 raihan ;)

rAIHan berkata...

@Nurul Husna Mohd Hassan mekaseh..^^

hawa berkata...

salam kak :) dooodle akak lawa lerr :D sy ambik yg girl 1 yee :^^

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart