Happy Bornday, Sarwana!!

Assalamualaikum

Entry khas for my dearest friend, Sarwana. Dulu kami tak rapat. Tegur pon jarang sekali. Bila jumpa cakap 'Hai' saja. Nak tahu apa yang mengeratkan kami? Praktikal. Masa menjalani praktikal dekat LGM, Sungai Buloh. Wana adalah teman serumah raihan. So sejak itulah kami mulai berkawan rapat. Wana seorang yang kidal. Sekepala dengan raihan. 

Paling best yang kami pernah buat sama-sama ialah main dalam makmal. Haha. Tapi bukan time busy tau. Time free je. Wana sangat sporting. Walaupun dia nampak macam pendiam tapi banyak perkara yang kami serasi bersama. Benarlah kata pepatah, tak kenal maka tak cinta. Oooyeah. Cinta di sini bukan bermaksud lain ya. Raihan suka kawan dengan dia. Dia ada banyak kucing. Raihan minta seekor nak tolong goreng. Haha. Gurau je.


My wish for Wana : Tak sangka kan kita boleh serasi. Dulu pandang-pandang je. Sekarang boleh main tepuk tampar. Hehe. Thanx sebab sudi jadi kawan yang ohsem dan hensem. Selamat hari lahir yang ke-21 buatmu. Semoga dimurahkan rezeki dan cepat kawin. Haha. Hope kita dapat berjumpa lagi next time. Such a wonderful moments when we do something together. 


Wana : This doodle is only for you. Kalau nak yang w/o words, let me know.






Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

12 budak mengomel:

MyMy berkata...

happy besday utk kwn raihan juga hehe
nati besday my, boleh laa buat kan doodle juga yaa hehehe

deno berkata...

wah comel doodle! hepi besday for too... :)

izan mama mia berkata...

comel dodle kat bwh tuu

nik rosmawati berkata...

best kan.org yg kita kenal biasa2 jea blh jadi rapat dan baik dgn kita.

Nurul Husna Mohd Hassan berkata...

hepi birthday untuk wana :)

WANA berkata...

sumpah terharu! weeee :D
tenkiu Raihan yang comey lote.. lebiu lebiu lebiu..! syg lebih ni.. kekekke

maybe ko tak igt dlu mase part 1 kite penah rapat skejap. mase minggu MMS ty hehe.. anyway, thanks a lot !can't wait nak jumpe lagi! XOXO

Masz Sidek berkata...

happy birthday untuk wana...

comelnye doodle utk wana tu... :)

Sue-Rya Qistina berkata...

happy birthday to ur friend too. may Allah bless her :)

rAIHan berkata...

@WANA hehe..it's my pleasure.that is a long time ago..tak ingt dah time MMS dulu. ^^

lynn kamarul berkata...

happy birthday utk wana jugak..

p/s : akak nak request doodle boleh ke

lynn kamarul berkata...

happy birthday utk wana jugak..

p/s : akak nak request doodle boleh ke

محمد شهريل القنيطري berkata...

hehe...setiap pertemuan mesti kita x duga.. ;)

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart