Header sponsor dah siap!!

Assalamualaikum

Maaf ya kepada penerima-penerima hadiah header dari raihan. Lambat siap header nie. Hehe. Raihan akan ambil banyak masa untuk melukis. Maklumlah belum pro lagi. Siap, reject, siap, reject. Susah nak pilih yang terbaik. Huhu.

Hope korang suka lah header yang raihan buat nie ya. Raihan dah cuba yang terbaik. And this is my best. Walaupun tak kretip macam profesional. Tapi ku gagahkan jua untuk siap kan. Huhu. Ada yang raihan touch up tengah-tengah malam. Sebab tiba-tiba ada idea pulak. Hehe.

p/s: Sila tarik image header ke new tab untuk dapat saiz sebenar. 900x400.


Milik cik chocolate. Raihan tak tahu nama sebenar dia ke raihan yang tak perasan. Hihi. Dia bagi raihan url doodle. So raihan edit sikit2 je lah. Paling cepat siap sebab tak payah fikir nak lukis apa. 

Milik cik eyra. Maaf ya raihan tak tahu font yang eyra tgh guna tuh nama apa. 
Jumpa yang seakan-akan je. Raihan tambah sikit2 ayat kat situ. Hope eyra tak kisah ya.


Milik cik noris. Dia minta raihan lukis gegurl pakai tudung dan pegang kucing.
Raihan tak pernah lukis kucing sebenarnya. 1st time lukis demi noris. Huhu.
Ada ke rupa kucing tuh? Haha.





Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

16 budak mengomel:

Spongebob Eyraaaa berkata...

Ya allah, cantiknya. thanks Raihan.

cci berkata...

wawawa... cute2 sumenye.. ^_^

Anis berkata...

Comel :)

Azzah berkata...

Suka tengok yg ke 2 dan ke 3..doodle raihan ada peningkatan la..

Nur Atiqah Mohd Zaki berkata...

cantiknye header raihan buat..
eyqa suke yg no 3 too

rAIHan berkata...

@Spongebob Eyraaaa sama2..hope gembira dengan hasilnya.

rAIHan berkata...

@cci hehe..tenkiu cci

rAIHan berkata...

@Anis tenkiu anis..

rAIHan berkata...

@Azzah thanx sis..byk rujuk sis punya doodle tau. lg2 bab shading..payah bebeno. hehe.

rAIHan berkata...

@Nur Atiqah Mohd Zaki thnx..raihan pon suka dgn hasilnya. bru berani nak bg kat org.hehe.

mi$$ch0c0laTe berkata...

hehehe..suka2..comel & simple je raihan buat.. nama jz pggl ena je..heheh :D

suka2..

rAIHan berkata...

@mi$$ch0c0laTe owh ena..raihan lg suka kalau ena suka..^^

deno berkata...

semuanya cantik2 dan comel... raihan ni pandai :)

rAIHan berkata...

@deno huhu..sikit2 boleh..ma ceh..

noyis gila kentang~~ berkata...

alaaa....comel!hahha.mksh raihan.cute sey kucing 2.hehehe

aNiss :):) berkata...

CANTIK! pandai raihan :DD

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart