Nak chef jadi suami

Assalamualaikum
Begini lah rupa bila dah lama tak ke dapur. http://matcuoi.com  Lauk pon tak serupa lauk. Warna hitam yang menawan. Haiya,,kena rajin memasak lah lepas nie. Kaum adam pon lebih pandai memasak, malu kita kaum hawa. Lepas nie kena sign up kelas memasak kat Kolej Komuniti Selayang lah.
http://matcuoi.com

Boleh tak, nak demand my future husband seorang chef? Haha. Nanti boleh dia masak sedap-sedap untuk raihan. Bulan puasa nie pon tolong umi masak sikit-sikit je. Semalam buat cucur badak tapi jadi bom atom. Haha. Sebab besar sangat. 




Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

15 budak mengomel:

لين Si Pipi Merah berkata...

mesti boleh...insya allah.. :)

WANA berkata...

amboi.. ko letopkan dapur tu ke buat bom atom? hahhaa

Azzah berkata...

Belajar masak pelan2..

rAIHan berkata...

@لين Si Pipi Merah hehe..angan2 tak sudah..

rAIHan berkata...

@WANA dop..nak letop kan perut org time berbuka..haha~

rAIHan berkata...

@Azzah insyaALLAH sis. ^^

Hanif Idrus berkata...

Raihan Boleh!!!!

~MiZz Atie ZieYa~ berkata...

haha..insyaALLAH

cik momon berkata...

i'm glad my BF loved to cook. & i always bullied him to cook for me..kikiki xD

Misz Mieza berkata...

Pelan2 belajar.. Lama2 okay la tu.. =)

Asyiqin Haulisah berkata...

wah beruntungnya dapat suami chef. hehe.

Sue-Rya Qistina berkata...

insyaAllah bole. pelan2 ok :)

hairy berkata...

boleh cari lah...xchef pn rmai ja blh msak..haha

Nur Atiqah Mohd Zaki berkata...

eyqa nak jgak laki pndai msak :)
hehehehe

9n0L4 berkata...

gambarnye mane??? hehe. :)

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart