Tumblr Updated

Assalamualaikum

Raihan sekarang tengah busy upgrade tumblr. Before nie kejakunan tengok tumblr. Beriya-iya lah buat sendiri kan. Mula-mula guna template biasa je. Sekarang dah cantik tau. Raihan google sana sini jumpalah beberapa tutorial yang boleh digunapakai. Sebelum nie pon raihan guna tutorial kak Azzah je. Tumblr nie tak ramai lagi pengguna di kalangan rakyat Malaysia nie. So, memang tutorial pon dalam bahasa inggeris.


Nampak tak tumblr raihan yang cun tuh. Hehe. Puji diri sendiri pulak. At first, raihan guna nama sama dengan blogspot nie which is Lifeisnotthatlong. Then raihan tukar jadi raydelicious. Nak glamour punya pasal. Kehkeh. Sekarang raihan dah ada 5 followers. Bangga kejap. Kembang kuncup jadinya.

Jemputlah singgah ke tumblr - Raydelicious



 


Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

6 budak mengomel:

Azzah berkata...

tu la,td singgah tumblr raihan igtkan tumblr org lain..cantik..

rAIHan berkata...

@Azzah hehe..kena rajin godek kan kak. ^^

MyMy berkata...

ehh kak raihan pun ada tumblr gak? boleh laa my follow lepas nie.. usually tumblr ni, selalunya budak2 omputih jak yg rajin main kn.. siap terer main coding2 lg hehhee

bestnya tumbr sbb blh reblog pic sesuka hati hehe

rAIHan berkata...

@MyMy tulah pasal. tumblr nie lg payah dr blogspot..skg dah guna layout lain pulak. tak puas hati lg..=.='

Aesya Zealous berkata...

cumelnye tumblr. folo u :)

Nurul Husna Mohd Hassan berkata...

cutenya tumblr raihan... :)

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart