Bloglist SKCS.blogspot[dot]com

Assalamualaikum

Raihan dah janji nak update bloglist tapi kali nie berbeza, raihan akan pilih mana-mana blog yang raihan suka untuk letak sebagai bloglist. Raihan suka blogwalking bloglist terlebih dahulu berbanding dengan blog-blog yang raihan dah follow. Sometimes raihan akan letak blog korang sebagai tanda penghargaan kepada korang yang letakkan blog raihan kat bloglist korang. Give and Take.

Ada juga beberapa daripadanya yang raihan admire sangat, dan suka singgah blog tuh. Hehe. Kadang-kadang bila tak busy sangat, raihan suka geledah blog dia. Tengok entry2 yang lepas, tahun lepas or apa2 sahaja. Korang boleh ambil peluang nie untuk blogwalking sesama sendiri.

Kalau ada yang berminat nak letak blog korang kat blog raihan, sila tinggalkan url blog kat entry. Tapi syaratnya korang kenalah datang jenguk2 blog nie. Jangan lah lepas tuh korang dah tak jejak langsungkan. Mari kita membina komunikasi dua hala. :)


P/s: Ada yang nak ajar raihan macam mana nak tukar nama page kita kat facebook?

  1. http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/
  2. http://budakshumort.blogspot.com/
  3. http://www.hazwanhairy.com/
  4. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/
  5. http://ikapukpuk.blogspot.com/
  6. http://farizafairuz.blogspot.com/
  7. http://hanifidrus.blogspot.com/
  8. http://gucciey.blogspot.com/
  9. http://akmaluv90.blogspot.com/
  10. http://mung2.blogspot.com/
  11. http://mohdnaser.com/
  12. http://kuahdalca.blogspot.com/
  13. http://sayurlemak.blogspot.com/
  14. http://www.fizgraphic.com/
  15. http://www.aisyahhumaira.com/
  16. http://inibelogsaya.blogspot.com/
  17. http://peliks.blogspot.com/
  18. http://merahitujambu.blogspot.com/
  19. http://wanhazel.blogspot.com/
  20. http://theotherkhairul.blogspot.com/
  21. http://wanawanisahaja.blogspot.com/
  22. http://www.inikisahtia.com/
  23. http://ohgadisitu.blogspot.com/
  24. http://www.ecadwinkyasha.com/
  25. http://yayabunga.blogspot.com/
  26. http://cikyayastory.blogspot.com/
  27. http://eimah2328.blogspot.com/
  28. http://hairuliza-anakku.blogspot.com/
  29. http://chocolateholic4eva.blogspot.com/
  30. http://pabilahatibersatu.blogspot.com/
  31. http://dieksha.blogspot.com/
Update :
   32.  http://anisssikasturi.blogspot.com/




Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

14 budak mengomel:

profmie berkata...

wah..byk jg senarai blog..mne blog sy..xde dlm list pUn..uhukk

Cik Rongoks berkata...

waaaa..blog ika ade la. thanks ! ^^
hikhik .

Cik Rongoks berkata...

ika dh masukkan raihan dlm bloglist ika ^^

aNiss :):) berkata...

jom tukar url letak kat bloglist!! anis dah letak blog raihan kat bloglist anis :DD tapi kalau raihan tak sudi pun takpe :)

eimah siti berkata...

eh2...terkejut jap...ada la blog cik siti kat sini..hehhehehhe...suka2...cik siti tag awk kt sini....http://eimah2328.blogspot.com/2012/08/button-badge-by-raihan.html

Azzah berkata...

kak azzah pun suka letak blog yg selalu dtg komen..kdg2 kita x tengok kt dashboard tapi dgn letak bloglist senang nak jengah setiap kali ada entry baru..

Ain berkata...

Hehe...link ain tersenarai lah. Thanks kak raihan. Ain da masukkan kak raihan dalam bloglist ain. Nak jadi pengomen akak lah. Insya-ALLAH ^^

rAIHan berkata...

@Cik Rongoks tenkiu ika..^^

rAIHan berkata...

@aNiss :):) bole aja..^^

rAIHan berkata...

@eimah siti tenkiu cik siti..^^

rAIHan berkata...

@Azzah betul2..lebih senang kan..

rAIHan berkata...

@Ain tenkiu ain..akak pon nak jadi pengomen blog ain juga..huhu~

fiqah hamed berkata...

wah..blog fiqah no.1..terharu..thanks.. (:

Nur Atiqah Mohd Zaki berkata...

eyqa un ader..:) thanx raihan..
blog raihan dah lame masuk bloglist eyqa:)

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart