Button Badge Project Part 5

Assalamualaikum

Part 5 nie yang terakhir. Pagi-pagi lepas subuh, raihan meneruskan membuat button nie tau. Kesian kat korang yang dah tunggu lama. Maaf ya. Semalam tak boleh online sangat sebab pergi shopping raya. Huhu. Esok dah Nuzul Quran, cepat je masa berlalu kan. Moga-moga kita mendapat apa yang sepatutnya kita perolehi dalam bulan puasa nie.

P/s: Sila tarik ke new tab untuk ambil saiz sebenar. 420x320. Ada tak lagi yang tak dapat button badge nie? Kalau ada yang dah bg details tapi tak dapat lagi, inform kat raihan ya. 


Kalau ada yang nak button nie lagi, sila klik button badge blog raihan tuh ye. Tq.






Special request from syara. Dia nak bentuk love. 







Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

11 budak mengomel:

Nurul berkata...

Wah ! Comelnya !! hehe .. pandai awak buatkan untuk saya ;)

munirah :) berkata...

thanks raihan
lawa sangat ! <3

Si Matatajam berkata...

Tq dik...semua cute...

Syara Nur Qistina berkata...

Assalammualaikum,eh2 kita first mengomel lah ehehe..thanks ye kak Raihan ! cantik sangat !!

Si Matatajam berkata...

Ada special entry untuk Raihan...Sila terjah blog akak yek

yayahnasake berkata...

nampaknya saya dah terlambat nak join lah nie?

Ain berkata...

Cantiknye..suke suke ^^

Nur Atiqah Mohd Zaki berkata...

cantiknya raihan..:)

9n0L4 berkata...

comelnyeeeeeee. tapi kan dear. typing error ke link blog tu? fairuz. z tau. bkn s. boleh baiki takkk. hee. tq. muah muah. ;)

Cik Nur berkata...

comel2nya..!
ade lagi tak..?
huhuhuhu

wan nurul hezrina berkata...

cumil..untuk aper ek button nie?ada special fungsiker raihan?cumil kreatif tul

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart