Giveaway by Saya,Dia dan Dia

Assalamualaikum.

1st time raihan join buat GA. Hehe. Korang join tau. Nie sticky post sampai 1 Oktober 2012.
Hope ramai lah yang join.


Cara2 nak join :

1. Blogger dari Malaysia
2. Follow blog nie, blog dia & twitter dia dan dia.
3. Like fanpage saya :


Like fanpage dia :



4. Wajib follow twitter sponsor,blog dan like fanpage sponsor.

5. Buat entry bertajuk "Giveaway by Saya, Dia dan Dia", letak banner dan link kan semula ke sini.

6. Tag 3 orang rakan dan pastikan mereka tahu.

7. Tinggalkan link entry GA tau, bukan link blog di bahagian komen. Tempat lain tak diterima.



Perhatian!!
-Bagi id fb & id follower sekali!
-Pemilihan berdasarkan random.org melainkan top refferal.
-Sesiapa yg tidak mengikut syarat ini penyertaannya tidak akan dikira..
-Yg tiada twitter @ fb tk payah cuma follow blog mereka sahaja oke? :)


Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

26 budak mengomel:

Hanif Idrus berkata...

Good luck

Ain berkata...

Join ! =))

http://cikyayastory.blogspot.com/2012/08/giveaway-by-saya-dia-dan-dia.html

eimah siti berkata...

insyaAllah...nnt cik siti join ye...=)

Nurul Husna Mohd Hassan berkata...

ada kelapangan akak join :)

gd luck raihan!! :)

Waalid5035 ™ berkata...

smg berjaya..^_^..

eimah siti berkata...

cik siti join...http://eimah2328.blogspot.com/2012/08/giveaway-by-saya-dia-dan-dia.html

dyabunga berkata...

goodluck..:D

fiqah hamed berkata...

kenapa senarai sponsor kalau ditekan dia keluar di hacked!! macam mana nak join ini..nanti inform fiqah yer.. (:

http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/

merahitujambu berkata...

good luck dear

emeliena berkata...

Wahhh, buat GA lahhh :]

#ciksuzlin berkata...

Datang sini dari segmen Blogger Aktif #2 : Ogos hingga Disember 2012 Kak Mia!

Salam Perkenalan

http://suzlinazreena.blogspot.com/

(^_____________^)

Si Matatajam berkata...

Kak M join gak http://mymatatajam.blogspot.com/2012/09/giveaway-by-saya-dia-dan-dia.html

Fb ID: kynyanie
twitter ID: kynyanie
follower/blog ID: Si Matatajam

Si Matatajam berkata...

Kalau ada apa2 yg cukupkan syarat gitau yek...sponsor tu akak follow pelan2.. Banyak sgt dear... Hi hi...

Cikgu Ma berkata...

insyallah kalo ada kelapangan akak join =)

Emma berkata...

singgah dari segment terjah

Hanif Idrus berkata...

Saya akan join slepas saya abiskan segmen ini yek!!

Aida Shafi berkata...

Salam,kak Raihan.Saya juga merupakan salh seorang partner dalam GA ni.Hope dapat letakkan link saya dalam post .Hadifah Sabri tak letak link blog saya sebab dia tak tahu link blog saya,harap maklum.Trimas!

Ika berkata...

Dah join. :)

http://alwanixoxo95.blogspot.com/2012/09/giveaway-by-saya-dia-dan-dia.html

id fb: Alwani Syafiqah
id follower: Ika

rAIHan berkata...

@Aida Shafi dear,,akak pon xbole detect url blog awak. bole tinggalkan kat sini x?

Michelle Hopell berkata...

good luck ...

Fatihah Jakfar berkata...

Join!
http://nurfatihahhijau.blogspot.com/2012/09/giveaway-by-saya-dia-dan-dia.html

Salina berkata...

saya join

http://foolishlovevictim.blogspot.com/2012/09/giveaway-by-sayadia-dan-dia.html

if ada yang tak lengkap, bagitahu tau?

Fatihah Jakfar berkata...

Ni id FB :Fatihah Jakfar
ID Followers:Fatihah Jakfar

Outbound di malang berkata...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

Nur Atiqah Mohd Zaki berkata...

Eyqa nak join! ;)

http://chocolateholic4eva.blogspot.com/2012/09/giveaway-by-sayadia-dan-dia.html

id FB: izzeyqa.8165
id Follower: Nur Atiqah Mohd Zaki

wana wazm berkata...

join..
http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/08/giveaway-by-sayadia-dan-dia.html

id fb n follower : wana wazm

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart