Kad Raya #1

Assalamualaikum

Raya dah nak dekat. Peti surat pon penuh dengan kad raya. *Tipu. Ada lah beberapa keping kad raya yang raihan dapat dari kawan2 blogger. Mekaseh banyak2 tau. Walaupun kita tak bertemu dua mata, tapi raihan tetap anggap korang kawan. 

Terima kasih pada CCI sbb sudi bagi kad raya kat raihan.


Kad raya yang comel dr CCI


Bisnes kad yang disertakan sekali.

Kalau korang nak tahu CCI ada sediakan pelbagai perkhidmatan seperti design kat bisness, flyer, edit website, doodling, banner, watermark dan sebagainya. Kalau rajin singgah lah blog CCI. Jangan lupa follow dan like page dia okeh. 

Selamat Hari Raya!!




Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

6 budak mengomel:

shieraridwan berkata...

seronok kan dapat kad raya.

hihii SELAMAT HARI RAYA yang bakal tiba Raihan ^^

eimah siti berkata...

best kan dapat kad raya....ehhehe

Hawa Ey berkata...

kad raya dari cci lawa sangattt ^_^
beruntungnya sis dapat , hehe .

Nurul Husna Mohd Hassan berkata...

alahai. memang super duper comel! :)

Ain berkata...

Seronoklah akak..hehe =D

cci berkata...

eh... ade entry tuk akak... me ceh dik.. ehehe.. ^_^

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart