SEGMEN : Kad Hari Raya Eksklusif by MrPetak.Com



Tarikh Tutup : Akhir Bulan Ramadhan

Kenangan paling tak boleh lupa. Masa belajar kat arau dulu. Itulah kali terakhir berpuasa di sana disamping sahabat-sahabat yang dikasihi. Kami keluar beramai-ramai berbuka puasa di Pizza Hut, Kangar selepas tamat final exam. Dan sehingga kini kami tidak dapat lagi bertemu. It's an incredible moment.
Raihan berharap dapat berjumpa dengan sahabat-sahabat raihan tuh di masa akan datang.

Lots of love, raihan







Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

13 budak mengomel:

♥Mr.Petak♥ berkata...

Assaalamualaikum .. Nice entri :) .. Terima kasih sebb sudi join Segmen MrPetak ade can leh dapat duit raye ni :).. Gud Luck Ye :)

-syira- berkata...

singgah dari segmen yg sama!:D
selamat berpuasa..

http://bicarahatidia.blogspot.com

Nur Atiqah Mohd Zaki berkata...

gud luck raihan.. sedihkan x dapat jumpe kawan lagi ...

rAIHan berkata...

@Nur Atiqah Mohd Zaki tulah pasal. sob sob..sedihnya :'(

taqiee din berkata...

Salam...taqiee dr segmen yg sama
salam ramadhan...:)
jom terjah kawn2 lain plak..tgok kisah diorang jom...:)

http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/segmen-kad-hari-raya-eksklusif-by.html

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah berkata...

Assalamualaikum, is buat kunjungan balas, dari segmen yang sama dari MRPetak.

Is update cerita pengalaman pusa is yang tak leh is lupa, jangan lupa baca ok?

Selamat Menjalani Ibadat Puasa Dan Selamat Bersegmen.

http://iskandarx.blogspot.com/2012/08/segmen-kad-hari-raya-eksklusif-by.html

rAIHan berkata...

@taqiee din thanx singgah ya..^^

rAIHan berkata...

@Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah hehe,,dah baca. lawak..:)

Dianaa berkata...

datang untuk balas kunjungan. memang sedih bila tak jumpa kawan lama :')

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah berkata...

hehehe nanti is cerita lagi cerita is yang part lawak banyak2 ok?

pengalaman banyak nak kongsi nie hehehe.

fiqah hamed berkata...

balas kunjungan..good luck yer..harap kak dapat jumpa sahabat2 kak raihan balik.. (:

♥Mr.Petak♥ berkata...

Assalamualaikum, petak dtg nak bagi tahu awak terpilih dapat hadiah misteri top10. Sila email kembali alamat untuk double confirm. Email ke petakniaga@gmail.com :) TQ.
Sila email sepantas yang boleh ye.. hehe Tq.

♥Mr.Petak♥ berkata...

Assalamualaikum, petak dtg nak bagi tahu awak terpilih dapat hadiah misteri top10. Sila email kembali alamat untuk double confirm. Email ke petakniaga@gmail.com :) TQ.
Sila email sepantas yang boleh ye.. hehe Tq.

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart