Segmen Kenali Pelukis Doodle/Kartun Malaysia

Assalamualaikum

Raihan nak ajak korang join segmen nie. Cara dia mudah saja tau. Before nie raihan busy nak siapkan button badge utk bloggers. Itu pun byk kali tertangguh. Alhamdulillah diberikan peluang dan kesempatan utk join segmen dari Merahitujambu. Actually raihan pon baru merajinkan diri utk mendoodle. Raihan rajin time sekarang nie sebab sekarang tengah cuti, melepak kat rumah. Nanti bila dah masuk belajar, tak dapat nak melukis dah. Eh apa tunggu lagi jom join.

syarat :
  • buat tajuk Segmen Kenali Pelukis Doodle/Kartun Malaysia
  • pilih doodle yang anda minat/suka kemudian kenapa
  • kemukakan satu link doodle yang korang rasa dia belum di kenali ramai
  • tarikh tutup : 8/8/2012
Raihan minat :


Tadaa!! Meow seekor. Hehe. Nie salah satu freebies dari blog Azzah. Raihan suka sangat tengok doodle kat blog Azzah. Sangat comel dan kiut. Raihan banyak belajar melalui tutorial2 yang dipostkan. Alhamdulillah dapatlah sedikit sebanyak meningkatkan prestasi.

Omey nya..omey nya. So kawaii the pink lady. Nie artwork dari Wan Hazel. Raihan suka tengok doodle Wan yang santai dan slumber. Huhu. Raihan minat baca doodle story kat blog Wan. Tapi sekarang nie doodle Wan dah ade new version. Cantik sangat.


Raihan skodeng :
Raihan suka baca blog Shu. Santai dan sporting. Suka tengok gambaran doodle yang awesome. Lawak-lawak santai gitu. Hehe. Nak copy gambar di blog dia. Tapi apa kata kalau korang terjah sendiri more better . 




Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

25 budak mengomel:

fiqah hamed berkata...

good luck.. (:

لين Si Pipi Merah berkata...

kemas entry raihan nie.. all the best oke!

aNiss :):) berkata...

anis tak taw pun pasal doodle nie. nak2 pelukis dia. yg setakat anis taw raihan sorang jer. haha :DD

merahitujambu berkata...

memang tamai minat azzah ni..boleh jadi inspirasikan..thanks dear join

|shuhadaothman|TM berkata...

thank you raihan omei. Huwaa. Ad nme kte. Speechless jap. Dodoi kte dodoi newbie la. Hikks ^^

cci berkata...

mereka berbakat... ^_^ doodle raihan pon comel tau..

eenie minniey berkata...

wah3..rajin nye join,,gud luck der :')

Azzah berkata...

eh,ada azzah..he..he..kak azzah pun baru belajar jugak..

rAIHan berkata...

@fiqah hamed thnx fiqah..:)

rAIHan berkata...

@لين Si Pipi Merah tenkiu dear..:)

rAIHan berkata...

@aNiss :):) hehe,,raihan newbie..act ramai lg hebat2 tau..^^

rAIHan berkata...

@merahitujambu sama2..:)

rAIHan berkata...

@|shuhadaothman|TM hehe..tapi raihan suka singgah..^^

rAIHan berkata...

@cci tenkiu cci..:)

rAIHan berkata...

@eenie minniey thnx dear,,^^

rAIHan berkata...

@Azzah hehe,,sentiasa mengagumi art work sis ^^

Hanif Idrus berkata...

Good luck !!

Si Matatajam berkata...

Akak mmg suka tgk doodle comel lotey ni...

keri ikhwan berkata...

2 drpd 3 blog tu selalu masuk. yg ketiga tu nk try pegi tengok la :D

eimah siti berkata...

selamat bersegmen...=)

aNiss :):) berkata...

Tapi doodle raihan buat comel2 jer :DD

deno berkata...

deno sgt suka doodle from azzah :)

Mieya Atiera berkata...

Good luck :)

Shahril Nasir berkata...

raihan pon hebat jgk..hehehe,cantik aper doodle raihan...

nazha anua berkata...

best2..boleh kenal dengan ramai kartuners..

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart