Sibuk nak raya

Assalamualaikum


Raihan sekarang sibuk kemas rumah, nak pasang langsir. Tukar sarung kusyen. Dan banyak lagi. Hehe. Umi pula sibuk dengan kuih raya nya. Keluarkan bekas-bekas nak isi kuih raya dari peti simpanan rahsia nya. Hehe. 

Raihan dah siap pakai baju raya dah tuh. Tahun nie baju raya kaler turqoise sedondon satu family. Korang dah beli tak baju raya? Warna apa? Huhu.

Btw raihan punya bloglist dah hilang, esok raihan edit balik ye. Tangan gatai nak edit blog, entah mcm mana boleh hilang pulak. Jangan risau, raihan dah save link2 korang sume.

Peace \(0.0)/




Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

21 budak mengomel:

Farra berkata...

Warna turqoise,lawaa:-) kite plak warna merah thun ni.,

deno berkata...

wahhh... awal2 dah bersiap ni... deno baru sikit2.. langsir dah basuh.. esok kot pasang balik.. :)

fiqah hamed berkata...

wah..bznya dia..Apa-apa pun selamat hari raya.. (:

fiqah hamed berkata...

wah..bznya dia..Apa-apa pun selamat hari raya.. (:

fiqah hamed berkata...

wah..bznya dia..Apa-apa pun selamat hari raya.. (:

fiqah hamed berkata...

wah..bznya dia..Apa-apa pun selamat hari raya.. (:

Ismi Iman berkata...

raihan jgn lupeiman punyer tau.
tertouise hehe...mesti sweet n mesti raihan nmpk sopan je pkai kale 2 kan?
iman thn nh kale coklat ngn purple anggur

eimah siti berkata...

wahhh...cik siti tak buat persiapan apa pun lagi....baju raya ja yang da prepare....al-maklumlah....raya kat kampung...tak raya kat umah sndiri...hehe

Nur Atiqah Mohd Zaki berkata...

eyqa lak bzy nak balik kampung..
hehehe... :)#cantik baju raya#

aNiss :):) berkata...

raihan! sama laa kite, 1 family pakai colour turqoise :)

dyabunga berkata...

simpan tmpt rahsia..ni mesti raihan selalu curi kuih raya kan?hihihi

Azzah berkata...

Lembutnya kaler baju dia..

Misz Mieza berkata...

Amboi, bznya dia buat persiapan raya.. =)

Masz Sidek berkata...

cantik... warna turqoise... family sy warna putih... :D

◕ Kawaii D Y S H A ◕ berkata...

kita baju purple gelap metalik..hehehe.. xsabau la tu nak raya

Pecinta pink^^ berkata...

pndai raihan lukis doodle:)

cci berkata...

Warna turqoise.. cantik warna tu... akak raya kale orennn... ^_^ banyak ke wat kuih raya.. nak cikit..

Mieya Atiera berkata...

Wahh, lawanya warna turqoise. Tahun nie, rasanya raya tahun nie takde warna tema. Kebanyakan baju, semuanya warna warni. hihi

Hanif Idrus berkata...

Selamat Hari Raya..
warna ungu...sedondon

Che Rosliza Che mat berkata...

cantik kaler tue...mesti berseri-seri..

Nurul Husna Mohd Hassan berkata...

comel la doodle ni :)

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart