Tiada segmen bloglist lagi

Assalamualaikum

Say hello to August. Perasan tak yang raihan tak buat segmen bloglist bila menjelang bulan baru? Raihan dah fikir masak-masak. Raihan tak nak dah buat segmen bloglist lepas nie. Sebelum nie raihan buat segmen bloglist sebab nak bagi peluang kat korang untuk letak kan blog korang dalam blog nie. Dan juga memudahkan raihan nak blogwalking. Raihan memang akan go around semua bloglist yang raihan dah senarai kan before nie. I will drop a comment if i have something to  write.

Walaupun raihan tak drop komen tapi tak bermakna tak singgah dan tak baca tau. Raihan dah janji pada diri sendiri yang raihan akan singgah blog korang. Lepas nie raihan akan letak blog yang mempunyai jalinan dua hala dengan blog raihan sebagai keutamaan. Sebabnya kalau korang join segmen bloglist then lepas tuh tak jenguk2 dah blog tuh. Tak guna juga kan. 

Lepas nie raihan nak followers and readers yang betul2 nak ikut perkembangan blog raihan. Tapi raihan akan bagi peluang terakhir untuk yang betul2 mahu membina komunikasi dua hala dengan raihan. Jangan merajuk tau, nah lolipop nie. Makan sebelum habis waktu tau, esok puasa.




Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

20 budak mengomel:

AZRUL AZMI berkata...

JOm join bloglist saya..

Jom Jalan2 Blog Saya Plak...

Pecinta pink^^ berkata...

betul jugak tu..lepas abis bloglist sebulan abis la jalinan blogger..tak syok gak kan..

deno berkata...

raihan dlm bloglist deno sampai tahun depan :)

محمد شهريل القنيطري berkata...

eh sama lah kita dh mls nk wat bloglist..hehe,btw tahniah blog raihan jadi top supporter blog dalca... :)

rAIHan berkata...

@Pecinta pink^^ betul. sebab tuh raihan decide mcm nie. :)

rAIHan berkata...

@deno huhu..update setahun sekali ea..senang..tq deno..:)

rAIHan berkata...

@محمد شهريل القنيطري owh aah kan before nie ada je..huhu..

Azzah berkata...

Betol tu raihan..dulu pun azzah buat segmen bloglist..tapi asyik azzah je komen kt blog diaorg,diaorg tak pun..skrg azzah cuma letak blog yg selalu komen je kat bloglist..baru berbaloi ada readers setia..

rAIHan berkata...

@Azzah raihan fikir mcm tuh jugak lah sis. huhu. :)

Eca Dwinky Asha berkata...

masih ada lagi,...tpi bila tgk beberapa blog tu,asyik kita ja yg komen....menyampah.

Nasuha berkata...

comelny header kt atas..

rAIHan berkata...

@Nasuha mekaseh..^^

dyabunga berkata...

kalau cm tu jom kita link blog...huhuhuh...

rAIHan berkata...

@dyabunga cm ne tuh?

Nur Atiqah Mohd Zaki berkata...

raihan punye blog ade dalam bloglist eyqa taw... nak lolipop!!! :)

cci berkata...

btol sokong sesangat... asik kita je yg komen n terjah... x guna gak.. ^_^

hazwan hairy berkata...

hehe persan ja..hery dh xcari dh...yg mna komen ja list terus..hahah

Mieya Atiera berkata...

Betul tu. Komunikasi dua hala tu penting. Mana aci, kalau kita je komen blog dia. tapi dia...?

Bulan pose, tak dapat nak ambik lolipop tu.

rAIHan berkata...

@hazwan hairy sama..raihan nak wat cmtuh lah..^^

rAIHan berkata...

@Mieya Atiera hehe..amik lepas berbuka lah..

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart