Alhamdulillah BE lagi

Assalamualaikum

Dah lama tak check Nuffnang sebab sibuk dengan kuliah yang baru bermula. Hari nie tergerak nak check, bersyukur sangat sebab dapat hadiah BE dari Nuffnang. Gembiranya rasa sebab blog raihan nie jarang sekali dapat BE sebelum nie. Raihan pon tak lah berharap sangat. Tapi kalau dah orang nak bagi kita kenalah berbudi bahasa kan.

Entry nie khas untuk Incik Nuffnang yang telah memberikan peluang kepada raihan untuk terus bersemangat dalam dunia blogging. Dan yang paling menggembirakan lagi raihan dapat BE nie pada tarikh birthday raihan. Kiranya Incik Nuffnang nie bagi hadiah hari jadi kat raihan. Haha. 


Alhamdulillah sekarang ada dua BE yang masih berjalan. Dari Inti working Adults dan terbaru dari Maybank Legoland.

p/s: Jangan lupa klik legoland punya iklan kalau ternampak ya. Sekian.


Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

5 budak mengomel:

cci berkata...

bestnya.. ^_^

Mieya Atiera berkata...

Wah, bestnya dapat BE legoland. Jeles tau

Nasz berkata...

Tahniah. Rezeki jangan ditolak. Best ksn dapat BE?

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

Si Matatajam berkata...

Alhamdulillah murah rezeki Raihan...

shuhadaothman berkata...

hehe. best la dy dpt hadiah bufday :)

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart