Esok hari yang dinanti

Assalamualaikum

Bila fikirkan semula macam tak percaya yang hari yang raihan tunggu selama 7 bulan sudah pon muncul. Dan yang paling menggembirakan ialah sepanjang raihan berblogging raihan tak pernah dapat BE pon tapi kali nie raihan memperolehi BE dari nuffnang. Raihan rasa syukur sangat. Tengok entry sini


Esok bermula lah era baru dalam hidup raihan sebagai pelajar degree. Hope raihan akan dapat berjumpa dan berkenalan dengan rakan-rakan yang baru. Sebabnya ramai kawan-kawan yang raihan rapat dulu menyambung degree di Arau. Hanya segelintir sahaja yang menyambung di Shah Alam. Dan raihan berharap yang raihan akan dapat membiasakan diri dengan suasana baru. 

Mungkin raihan tak dapat nak update blog dalam sehari dua nie. Tapi raihan akan cuba sedaya mungkin untuk update. Hope korang masih sudi ziarah sini. Dan raihan akan berusaha untuk singgah ke blog korang juga. InsyaALLAH.


Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

3 budak mengomel:

LelakiSemalam berkata...

semoga sukses....

hnahdy berkata...

bermula lah sebuah kehidupan baru yang penuh cabaran.

dyabunga berkata...

seronoknya dpt BE

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart