Nama bukan penentu

Assalamualaikum

Hai u'olls. Raihan banyak join segmen kan before nie. Huhu. Actually baru dua segmen raihan join setelah sekian lama tau. Nak support bloggers lain buat segmen. InsyaALLAH maybe one day bila raihan buat segmen ramai yang akan join.

Kali nie raihan nak bagi pandangan tentang fesyen muslimah. Raihan teragak-agak nak membeli pakaian muslimah sekarang nie. Raihan teringin sangat nak beli jubah. Tapi jubah sekarang lebih kepada jubah moden. Kalau tengok dari jenis kainnya mostly menggunakan kain yang melekap pada tubuh badan. Raihan rasa kesal sebab sebenarnya ia tak menepati syarat yang sepatutnya.

Kalau ada pun yang menepati syarat, mesti harganya melambung tinggi. Dibandingkan dengan duit poket yang ada sebagai seorang pelajar. Mestilah raihan tak mampu nak beli. Jadi lepas nie kita memang kena tengok spesifikasi baju tersebut sebelum membelinya. Raihan suka shopping dekat FirstLady sebab jubah yang dijual sangat cantik dan murah. Dan yang bagusnya ia menepati syarat yang sepatutnya. 

Owh ya. Raihan join partner buat GA dengan hadifah. Korang join lah ye. Follow sponsor tuh slow2. Hope korang sudi support raihan. Klik kat SINI untuk join.




Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

8 budak mengomel:

Mrs.BuduBilis berkata...

cari la jubah kat internet...ada yang tak cecah ratusan ringgit simple dan mudah :D

rAIHan berkata...

@Mrs.BuduBilis klu online raihan suka poplook. tp selalu xde saiz yg sesuai bila dah minat. kecewa..:(

imantizz_truper berkata...

setuju dgn kak raihan..mak saya pesan dekat sepupu belikan jubah untuk saya.Tak mahal,dalam 70 ringgit ja dekat kelantan tapi jubah tu menampakkan bentuk badan..memang longgar tapi tetap 'seksi' di mata saya.Last sekali,saya simpan ja jubah tu dalam almari.Tunggu dah kahwin nanti ja la saya pakai depan bakal suami..hehehehe..( mood gatai )

rAIHan berkata...

@imantizz_truper erm..bole je. depan suami tape. hikhik~

cci berkata...

sekang ni jubah lebih ke fesyen.. huhuu

9n0L4 berkata...

design jubah sdiri pun okey. :)

rAIHan berkata...

@cci betul. stju sgt..

rAIHan berkata...

@9n0L4 design bole. nak realisasikan yg payah tuh. hikhik~

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart