Rezeki dari Nuffnang

Assalamualaikum

Maaf kan raihan sebab dah lama tak update blog. Raihan tengah busy sebab nak masuk univerisiti nie. Tapi jangan risau. Raihan still bole blogwalking ke semua blog dalam bloglist raihan. Hari nie rajin nak check nuffnang. Dah lama juga tak check. Huhu. Alhamdulillah ada rezeki dari nuffnang. Raihan ucapkan terima kasih kat nuffnang sebab beri peluang nie. Walaupun tak banyak mana, tapi raihan tetap bersyukur.

Korang tolong klik kat iklan nuffnang raihan tuh tau. Kali nie raihan dapat CPUV dari Inti Working Adults.
Klik tau kalau iklan tuh ada. Hehe.

Nie plak CPC yang raihan dapat sepanjang raihan berblog. Alhamdulillah.

p/s: perasan tak raihan tak pernah update pasal nie. Hihi.


Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

5 budak mengomel:

◕ Kawaii D Y S H A ◕ berkata...

xpenah dpat pong=.='

Michelle Hopell berkata...

serious masih xtahu tentang nuff ,, klik2 je :D

Mieya Atiera berkata...

Wah, ada BE baru lah. Btw, tahniah sis :)

dyabunga berkata...

dya xpernah update pasal nuffnang..hahaa

hazanis berkata...

wah untung la..:)

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart