Sambutan ke21

Assalamualaikum

Pada tanggal 17 September yang lepas, genaplah 21 tahun umur raihan. Dalam 21tahun nie, raihan berasa sangat bersyukur dilahirkan dan dibesarkan dalam keluarga raihan ini. Terima kasih pada umi dan ayah yang membesarkan raihan sehingga kini. Melayan dan menanggung makan minum raihan sehingga kini. Segala pengorbanan dan kepayahan yang umi dan ayah alami sepanjang membesarkan raihan, sangat lah dihargai dengan jutaan kesyukuran. 

Raihan nak ucapkan terima kasih yang tidak terhingga pada kawan-kawan raihan yang wish. Dan raihan juga nak ucapkan ribuan terima kasih pada kawan-kawan raihan yang meraikan. Sungguh terharu rasanya. Senyum lebar-lebar. Raihan terima seadanya dengan apa yang ada. Sayang korang sangat-sangat sebab sudi meluangkan masa untuk meraikan hari lahir raihan yang ke21 ini.


Kek comel yang disponsor oleh Syakir


Bersama kawan baik, Fatin Atiqah.


Kawan sekolah rendah, menengah dan universiti. Syakir dan Afiq.

Sambutan meriah oleh family raihan dengan masakan umi yang tersedap di alam semesta. Haha. Ayam masak merah, raihan punya favourite. Dapat kek black forest sebiji. At the same time kami meraikan birthday kak chik, 12 September dan birthday ayah, 23 September pada hari yang sama. Tarikh dekat-dekat kan. Jadi sambut sekali gus saja. Tiap-tiap tahun macam tuh.


Kek black forest


Sepotong untuk raihan


Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

19 budak mengomel:

Cik Adieb berkata...

Wahhh,happy belated burfday...dah 21 tahun :p

QasehnyaRania berkata...

selamat hari lahir pada semua..
senang kan sambut sekali..hihi

cci berkata...

nyummm.. terliur nengok tau.. ^_^

imantizz_truper berkata...

hepi b.day!!! moga panjang umur,murah rezeki..^_^

Ismi Iman berkata...

raihan sanah helwah..sory iman xtau

shuhadaothman berkata...

Happy Belated Birthday raihan. Semoga dipanjangkan umur, murah rezeki dan sentiasa dalam rahmat-Nya. :)

*kek blackforest! Yummm! Senang kan sambut skali je. hehe. mesti tambah meriah ;)

Sue PeLik berkata...

selamat hari lahir raihan!!!!:)

dyabunga berkata...

selamat hari lahir yang ke 21 raihan..:)
samalah umur kita

rAIHan berkata...

@Cik Adieb tenkiu ^^

rAIHan berkata...

@QasehnyaRania tenkiu ^^

rAIHan berkata...

@imantizz_truper tenkiu ^^

rAIHan berkata...

@Ismi Iman tape iman. tenkiu ^^

rAIHan berkata...

@Sue PeLik tenkiu ^^

rAIHan berkata...

@dyabunga tenkiu ^^

miz ruha berkata...

happy belated birthday...
dah 21 rupanya~~ ^_^

Ain berkata...

nyum nyun..kek coklatt !! :D

Sanji Ngatmi berkata...

yeah selamat tekun beribadah .. kita makin berusia .. makin bertambah atau berkurang tahap keimanan kita

◕ Kawaii D Y S H A ◕ berkata...

okey nmpak sedap, da ngindam.. raihan kena bertanggungjawab..huahua

Nur Atiqah Mohd Zaki berkata...

alahai sedapnye black forest.
happy belated beday raihan .

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart