Segmen : Mari Berkenalan



Nama diberi Nuraihan binti Ab Hamid. 
Umur 21 tahun. 
Tinggal kat Selangor dan kampung kat Perak. 
Apa-apa pun tetap anak Malaysia. Hikhik. 
Blog yang diminati blog sendiri. *perasan gila. 
Tentulah blog sis Azzah
Sila singgah sbb korang mesti pengsan sebab kecomelan blog tuh. 
Paling tak boleh lupa pergi rumah atuk minta gula-gula dengan my besfren. 
But atuk tuh bukan atuk raihan. He is someone atuk yang raihan pon tak kenal.
HAHAHA..*besar gila mulut sambil ketawa.
Start berblog 28 March 2012.
Rahsia yang tak pernah diberitahu pada sesiapa dialam maya. Hewhew.
Sebenarnya nak buat blog doodle. Tapi tangan keras. Dapatlah sikit hasilnya. Mostly random post.
About my life, sharing tips, blog tips, atau apa sahaja yang baru tahu kononnya orang tak tahu.
*apa lah kau mengarut nie. SIGH.
Tujuan berblog memang tiada. At first cuma nak belajar benda baru but end up dengan ketagihan melampau.
See my url blog. Bukti. Kononnya nak cakapsorang lah kan. *what a typical ME.
Malu lah nak komen blog orang. Hehe. Blog rien comel. Comel gila. 
Simple dan cepat loading.

Follow me kat twitter maybe kita boleh jadi kawan bukan hanya sebagai kenalan. :)




Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

10 budak mengomel:

QasehnyaRania berkata...

hye..salam kenal dik dan follow sini jga..
selamat bersegmen yer =)
jom singgah sini makan pelam..hehe

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/09/jom-menyicah.html

Masz Sidek berkata...

selamat bersegmen raihan... :D

Nurul Husna Mohd Hassan berkata...

selamat bersegmen :)

dyabunga berkata...

slmt bersegmen raihan..lama tak singgah sini

◕ Kawaii D Y S H A ◕ berkata...

ooo.. bru tahu sape raihan..

Rien Rose berkata...

hehe perak jugak.. ramai yg join dri perak.. btw selamat berkenalan ^_^

Mieya Atiera berkata...

Rajinnya join segmen :)
btw, selamat bersegmen

cci berkata...

perak kat ne skc... ^_^

rAIHan berkata...

@cci kat teluk intan..^^

~AiMi SyAhiRAh~ berkata...

Salam darling! Wah cantiknya blog ni! Dtg dari segmen sama. Nak saya follow anda? Jom join segmen ini!=)http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart